Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Nincs családja, rokonai, barátai, otthona és vagyona. Hol egy országban él, hol egy ´másikban, hol ezt dolgozik, hol azt. Nincsenek hosszútávú tervei, valamikor jól megy neki, valamikor csak túlél. Nincs szakmája, csak érettségije, és sok nyelven beszél.
22 év körüli
2015. febr. 23. 19:20
2/10 anonim válasza:
kalandvágyó, nekem bejön :) mármint én lány vagyok, de én szívesen élnék így. Küzdeni az életért :)
3/10 anonim válasza:
Yolo és hontalan. Kalandvágyó és.. kissé fura.. Viszont okos.
4/10 anonim válasza:
azt, hogy talpraesett és a jég hátán is megél
5/10 anonim válasza:
Ezt a kérdést minimum annyiféleképp feltetted már, mint amennyi idős vagy.
7/10 anonim válasza:
A vagyontalansággal, a család hiányával annyira nagy probléma nincs, a végzettsége sem nagy gáz, viszont engem őszintén szólva zavarna, hogy nem tudnék vele hosszabb távra tervezni.
8/10 anonim válasza:
azt hogy kitartó és erős, ebből a szempontból több ilyen lány kéne
9/10 anonim válasza:
Talpraesett de felelőtlen, mármint nem lehetne vele tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!