Ti mit gondoltok egy olyan lányról aki 17 éves és még nem volt fiú barátja?
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 20:26
1/8 anonim válasza:
19 éves srác vagyok, és nem volt még bnőm. mit gondooltok rólam?? >.>
2/8 anonim válasza:
Mi ebben a különleges? Teljesen normális.
3/8 anonim válasza:
Mit kéne hogy gondoljak?
Ez olyan mitha az lenne a kérdés, hogy mit gondoltok a 17 éves, kék szemű lányokról.
5/8 Bekken'Bauer válasza:
Semmi baj nincs ezzel! Sőt plusz pont.. tudod miért?
Mert nem tartozol azok társaságába körébe akik menőségből fekszenek össze mással ;)
Nem maradtál le semmiről sem, teljesen időben vagy mindennel ,nemis kell siettetni semmit.
Az meg hülye aki azt mondja gáz vagy hogy júj esetleg nem voltál senkivel együtt úgy... majd mindennek eljön az ideje. énsem késtem le semmit. minden jött magától. és nem korán. a sors igy hozta. 23/F
6/8 anonim válasza:
Még nekem se volt, pedig 18 vagyok :DD :P L
7/8 anonim válasza:
Csatlakoznék azokhoz, akiket hidegen hagy. Mi a tyúx@rért szégyenkeztek már basszus, tessék már leállni ezzel, még nem jött el számodra az az illető, és kész, ez ennyi, mint kell ezen nemtom a túldramatizálni jó szó-e ide, asszem, hogy igen, és különben is ne mások által "határoztasd" máá meg magad, van neked saját személyiséged, és ha most vki beírná ,hogy szégyengyalázat esetleg, akkor attól neked most jobb lenne? Vagy mi a manót vártok az ilyen kérdésektől? Nem vágom:S:D Ne szenvedjél már, ne görcsölj rajta, ez nem olyan dolog, hogy 17 éves korig kötelező minimum 5 pasival összejönni, ez milyen beteg dolog lenne már? Aki ezt elvárja bárkitől, hogy járjon valakivel, az szánalmas, és nem figyelj, ne hallgass rá, csak card le. Simán card le! Kinek a dolga egyébként is? Ez egyedül a te dolgod, te meg itten kiírod és másokat untatsz vele, pedig totál nem tartozik ránk, és nem érdekel minket, talán mások nevében is mondhatom, mivel van saját életünk. Olyanokkal ne barátkozz, akik elő akarják írni neked, h mikor járjál valakivel, akárkivel, mégha nem is vagy szerelmes; majd ha eljön a nagy Ő vagy a kis ő, akkor majd jársz vele, ha mind a ketten akarjátok, és aki emiatt próbál téged nevetség tárgyává tenni, ő maga válik ezzel nevetségessé. Mégis milyen alapon szólna bele? De komolyan. És ez a kérdés nem is érdemel ennyi sort, mint amennyit én most ideírtam, csak gondolkozzál már el ezen,na!:D Szép estét!:)
8/8 anonim válasza:
Nem gáz,semmi rosszra nem gondolnék.Sőt,örülnék ha én lehetnék nála az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!