Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt Ti mivel magyaráznátok?

Ezt Ti mivel magyaráznátok?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon régi haverom, bátran mondom hasonló külső adottságokkal stb stb. De mostanában valami megváltozott.. én alapvetően jó fiú vagyok, becsülöm a nőket, romantikus típusnak mondható.. ő meg egy laza és szókimondó bunkó srác ráadásul néha apró "rosszaságokkal" ami egy hip hop, deszkás stílusú embernek belefér.. és mióta ez így van határozottan több nő bukik rá, a csajok vonzódnak hozzá én meg sokat csalódok, pedig nincs rossz külsőm nekem se ráadásul modernebb igényesebb vagyok mint ő öltözködésileg. Nem egymáshoz méregetjük magunkat csak régi a haverság.. ezért érdekel a dolog miértje.
2015. márc. 13. 14:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nemtudom, de van egy haverom, aki régebben laza volt, hosszabb haj, nézegettem a fb képeit régebbről és akkor még tökre bejövős volt. Most sem rossz, de mára már inkább jófiúsabb lett, rendezett haj, normál/átlag öltözködés, és azt kell mondjam a régi énje sokkal vonzóbb volt.
2015. márc. 13. 15:22
 12/18 anonim ***** válasza:

#1 vagyok és így sem más a véleményem.

Zavarja egyáltalán, hogy nem jut minden ujjára egy nő? :) Szerintem nem szorul a segítségedre, majd rátalál magától az, aki hozzá illik -mert nyilván hozzáillővel olyan közegben fog találkozni, ami az ő eleme. Valószínűleg, mivel a leírtak szerint becsüli a nőket, nem kezdene ki a Te 'barátnőiddel', mert abból úgyis csak rövid kapcsolat lenne, amibe nem éri meg annyi romantikát fektetni, mint ő tenné valószínűleg.

2015. márc. 13. 15:22
 13/18 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a külön sok választ neked, lényegében igazad van velem kapcsolatosan.. viszont vele meg az van, hogy ténylegesen a segítségemet kérte mostanában többször is. Sajnos nagyon durván elbánnak vele a nők, egyszerűen néha képtelen vagyok felfogni hogy miért alázzák be ennyire. Tipikus jó fiú, és nem az én közegembe mozog főként. Én elgondolkoztam hogy a csajoknak ennyire nem kell a normális pasi?? Én kb leszarom az ilyen dolgokat, azt nála sikeresebb vagyok.
2015. márc. 13. 15:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak úgy kíváncsiságból, milyen lányoknál próbálkozik? Mert annál a fajta lányoknál, akiknek te jössz be nemigazán lenne esélye. Talán hozzá hasonló, normális, csendesebb lányoknál kéne próbálkoznia, vagy pont az ilyenek küldték el őt?
2015. márc. 13. 15:49
 15/18 anonim ***** válasza:

A mai 'modern' lányok akikkel a közösségi helyeken (deszkás helyek, bárok/pubok) találkoztok inkább kiélni akarják magukat. Nem akarnak egy nyugodt, hosszú kapcsolatba belemenni, inkább húzzák a srácok agyát, isznak és kefélnek.

A lány, akire a barátodnak van szüksége ilyen helyeken maximum véletlenül fellelhető.

Vagy ő is levedlik és kicsit partyarcosabb lesz, teszi a fejét mint egy majom, hogy bevágódjon és ágyba vihessen pár top kategóriás csajt egy-egy éjszakára (ne vedd sértésnek, nem pont rád gondolok:), vagy szépen kivárja amíg ráakad valakire.

Ez a kerítő téma sosem működött igazán, a kémiát nem lehet generálni.

2015. márc. 13. 16:05
 16/18 A kérdező kommentje:

#14 Na látod ez a vicc, hogy Ő relatív normális lányokkal foglalkozik, akik nem isszák szét magukat és döffnek mindenkivel, műveltebbek stb stb és pont ezektől a lányoktól kap óriási pofonokat. Amíg én "lazább" lányokkal ismerkedek alapvetően (nem = ribizlik).

#15 Valóban nem lehet a kémiát befolyásolni. Összességében én annyit javasoltam neki, hogy legyen nyitottabb és ismerkedjen "lazább" tapasztaltabb csajokkal, mert szerintem a tipikus jókislányok/szűzkvák inkább buknak a rosszfiúkra..

2015. márc. 13. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is ez a legjobb amit tehet :) ne izguljon rá annyira a dologra, minél inkább keresi, annál inkább nem fogja megtalálni. :)

2015. márc. 13. 17:11
 18/18 anonim ***** válasza:
#14 Vagyok, na az pech.. mondjuk sok lány látszik normálisnak első ránézésre, de igazából ők is ugyanúgy a partiarcokról ábrándoznak, mint a diszkós csajok. Szóval sajnos ebből nem nagyon lehet kiindulni, ki normális és ki nem.. sajnos a szerencsén is múlik. Bár a te eseted némivel jobb, de olyan szempontból szerintem te sem lennél előnyösebb helyzetben, ha normális, hosszútávú kapcsolatra vágynál, mert kérdéses, hogy az ilyen csajok mennyire képesek megmaradni egy azon pasi mellett.
2015. márc. 13. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!