Ha két fiút szeretek akkor honnan tudjam melyik az igazibb ha esély mindkettőnél ugyan akkora?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 20:48
12/20 anonim válasza:
Monogám világban élünk. Szülők teljesen mások.
Lehet durván fogalmazok, de jó esetben a jó apád nem fog lefektetni! A szülői szeretet teljesen más.
14/20 anonim válasza:
De nagy butaságot írtál kérdező! Apám meg anyám... Ők a szüleid te! Istenem, ekkor butaságot.
15/20 A kérdező kommentje:
Én itt nem a szexről beszélek, hanem a szeretetről! Én nem a szex miatt akarok járni valakivel! Persze annak is eljön az ideje, de az igaz feltetlen szeretet az más!
2015. márc. 12. 21:06
16/20 anonim válasza:
Neked hatalmas szíved van. Ne hagyd, hogy összetörjék!
17/20 anonim válasza:
Nos ebből tudom hogy fiatal vagy.
Egy kapcsolatban van szex, szereted összejössz vele tuti lesz szex. De a szüleidbe nem leszel szerelmes, ha meg csak szereted akkor maradj bartája mindkettőnek
18/20 anonim válasza:
Szerintem is azt válaszd ,akivel jobban kijössz!
19/20 anonim válasza:
Hány éves a kérdezőnk? és a srácok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!