Ezeket csinálja az egyik munkatársnőm szerintetek mire véljem?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozunk már egy jó ideje.... Mindig meglepem valamivel pici ajándékkal rajzolok neki vagy valami saját készítésű.Mondta hogy van egy polc ahol csak az én ajándékaim vannak. 😃 Amikor össze futunk folyton szorosan megölel és megpuszilja az arcomat. Egy nap többször is.... Mindig mosolyog rám és folyton néz..2015. márc. 12. 19:28
2/7 A kérdező kommentje:
L/22
2015. márc. 12. 19:30
4/7 anonim válasza:
Ne legyél buta :) egy lány nem fog téged ölelgetni csak úgy ha nem tetszel neki :) legalábbis én nem tenném :D gondolom neked is bejön a csaj, ha ajándékokkal halmozod el, amúgy ez aranyos, hogy sajátkezűleg csinálsz neki meglepiket :) próbálkozz be, hívd el randira ! 100, hogy nem mondom nemet :)
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tom....lehet tetszik egy kicsit vagy nem is Tudom .Olyan fura érzés...Megfordult a fejembe de van barátja ézert nem értem... meg egy kicsi idősebb 37
2015. márc. 12. 19:40
6/7 anonim válasza:
Ne vedd olyan biztosra, utolsó. A kérdező ugyanis szintén nő. A kérdés az, hogy a kérdező hetero-e vagy sem.
7/7 A kérdező kommentje:
Hetero vagyok. Nem tetszenek a csajok. rá csak barátként tekintek csak jobban kedvelem mint a többi barátnőmet.
2015. márc. 12. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!