Az gáz, ha egy lány Family Guy-t és South Parkot is néz, és szereti is ezeket a sorozatokat?
Figyelt kérdés
Vagy túl gusztustalan egy lányhoz? Teszem hozzá, nem ebből áll a lány személyisége!2015. jan. 18. 15:32
3/22 anonim válasza:
South Parkkal nincs baj.
Az FG humora nekem prosztó.
De nem ez a lényeg.
5/22 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én is szeretem, akár együtt is nézhetjük vele.
6/22 anonim válasza:
Nem, én is bírom ezeket. Főleg a régi South Parkot.
7/22 anonim válasza:
Az nagyobb gáz, ha ekkora hülyeségeket kérdez.
8/22 anonim válasza:
Sokkal inkább gáz lenne ha xfaktort meg éjjelnappal budapestet nézne, de még az se érdekelne, ő azt néz amit akar, max nem nézném vele együtt olyankor.
9/22 anonim válasza:
Néha-néha én is nézem őket, de egyébként nem jellemző. Ennek ellenére nekem nem okozna gondot, nyugodtan nézze, ha ez nem hat ki rá olyan szinten, hogy csak ezekből meríti a szókincsét stb...
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
Nem szoktam annyit TV-zni, de ha igen, ilyet/tlc-t/id cuccokat nézek, főleg sciencet.
Utolsó, nem tudom, ez a kérdés miért marhaság, de mindig van egy ilyen válasz, ami a kérdésbe köt bele, szóval nem gond...
2015. jan. 18. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!