Fiúk, ti mit találtáltok vonzónak egy lányon?
Többmindenki véleményére lennék kíváncsi :)
Külsőre hogy nézzen ki(duci, sovány, nőiesen telt..magas, alacsony, hosszú-rövid haj)? Mennyire számít nnektek a tökéletes alkat, mi számít számotokra tökéletesnek? A belsőre milyen típusú jön be? Hangos vagy halk? A stílus mennyire számít? Ha számít milyen ( hippi, rockos, laza, vágány, csajos, vintage...stb.)?
Sovány, közép magas, hosszú haj, szőke, kék szem, csajos.
Barna haj, barna szem is jó.
Nem tudom.
Sokféle lány tetszett már nekem. Mind külsőleg, mind belsőleg. Ez egy egyedi dolog, egy nő nem típusosan, hanem egyedileg fog meg. És nem biztos, hogy ugyanazokkal a jellemzőkkel.
Szerintem az ilyen kérdéseknél sokkal egyszerűbb lenne ha kiraknál magadról képet és akkor egyből kiderülne, hogy meg lehetsz e elégedve magaddal avagy sem.
Fej nem kell.
Most ahány ember annyi válasz.
külsőt nehéz leírni, nekem már tetszett meg kicsit ducibb lány is, de azt hiszem, h mindig az arca tetszett meg mindenkinél, azon mondjuk nem is könnyen tud az ember változtatni.
tökéletes alkat nem kellene feltétlenül, mivel én se vagyok tökéletes, de, ha az lenne, és semmi hátulütője nem lenne, akkor az jó lenne persze, de ezt senkitől nem várhatja el senki sztem
belsőre vegyes legyen, legyen érzékeny, de legyen kemény is, ha kell, legyen hangos is, de halk is, legyen szenvedélyes, szerethető, tudjon szeretni, kedves legyen, ne legyen bunkó, ne legyen senkivel lekezelő vagy nagyképű, a stílus nem lényeg, ha nem azon pörög az agya folyamatosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!