Férfiak, az aranyos lányokat, (akikre ránézel, és tündéri) vagy pedig a nőies, szexi lányokat részesítitek előnyben?
Esetleg riasztó számotokra egy aranyos lány ( ha igen miért?) vagy pedig feléled bennetek a védelmező ösztön?
20+ os korosztály válaszaira vagyok kíváncsi. :)
21 L
Ez is egy hülye kérdés. Biztos választ úgy sem fogsz rá kapni. Mindenkinek megvan a maga ízlése, perverziója.
Én páldául szeretnék egy aranyos lányt aki tud félénken viselkedni, szép nagy szemekkel nézni. Nem kell hogy félénk legyen elég ha csak eljátsza. Alkatra meg legyen szexi. :)
Bár lehet nem kéne olyan sok lolis hentait néznem. :D
Nem hülye mert azért egy lányról meg lehet állapitani 2 perc alattt 70% biztosra, hogy milyen tipus.
És nekem inkább a szerényebb tipus jön be.
A mindenét kirakó az annyira nem jön be mert olyat lát az ember 1milliót ha rálép az internetre, de rendes lány az nagyon ritka.
Lehet ezért is keresek még rendes lányt és ezért nem volt még barátnőm.
19/F
Mindenképpen az aranyos lányok, én nem vagyok sajnos elég érett a korosztályomhoz :D (ez alatt azt értem, hogy elég komolytalan vagyok) 22/f
de ha szeretnéd beszélgethetünk :D
Értem, köszi, hogy írtatok. :) Tetszik egy férfi, nagyon intelligens, tanult, kedves, meg jófej, komoly is mellette mivel orvos, hozzá járok kezelésre pár hónapja. Én pedig nem szexinek, hanem inkább aranyosnak mondanám magam, emellett okos vagyok, meg érett, de hozzám nem illik a szexi lány szerep. Viszont nem tudom vajon így lehet-e esélyem, egy ilyen srácnál, milyenek lehetnek az elvárásai egy ilyen férfinek? :)
Gondolom ez tényleg személyfüggő akkor!
Köszi még egyszer, hogy írtatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!