Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok lány miért gondolja azt,...

Sok lány miért gondolja azt, h a fiúnak kell kezdeményezni mindent?

Figyelt kérdés
Itt nem csak a legelső lépésre gondolok. Van olyan aki rá sem ír a srácra, azt várja már a sokadik beszélgetés és randi után is h a srác írjon. Meg a csókot is, mindent a fiútól várnak el. Miért?
2015. márc. 11. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert ha a lány viszi haza a mamutot akkor a pasinak oda lesz a férfiúi önérzete.
2015. márc. 11. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Sőt a ruhát sem tépik le rólad. Kemény világ!
2015. márc. 11. 18:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert egy nő csak akkor emancipált ha ez pozitívum.
2015. márc. 11. 18:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyrészt ez így kényelmesebb nekik - másrészt ők alaphelyzetben visszafogottabbak, mint a fiúk.

Persze utóbbi azt jelentené, hogy ritkábban kezdeményeznek, és nem azt, hogy soha.

2015. márc. 11. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem ezt így illik
2015. márc. 11. 18:39
 6/12 A kérdező kommentje:

5# gondolom lány vagy :)

Úgy illik, h a lány csak otthon űl egy randi után. Várja h a srác írjon. A srác pedig azon agyal, h ő már vagy 10x írt, a lány 0. Lehet nem is érdeklem? Rosszúl érezte magát?

Mindketten várják a másikat...

2015. márc. 11. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez a toronyba zárt hercegnő effektus.Várják a sült galambot,vagy az egójukat akarják növelni azzak hogy tudják hogy valaki teper utánuk.Csak egy idő után a férfi is megunja,mert ha most ilyen,akkor később is ilyen lesz.Elvár,de nem nyújt.Tisztelet a kivételnek.
2015. márc. 11. 18:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Pedig a férfinak is kellene a pozitív visszajelzés. Az h éreztessék vele h hiányzik a lánynak.
2015. márc. 11. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Én, ha eddig kezdeményeztem, mindig rosszul jártam... Mert ha egy pasi nyeregben érzi magát, akkor nem vesz komolyan, és leszar...
2015. márc. 11. 19:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Pl én sosem tennék ilyet... :/
2015. márc. 11. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!