Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagy baj ha egy lány félénk...

Nagy baj ha egy lány félénk és nem mer kezdeményezni?

Figyelt kérdés
pl: nyáron voltunk Balcsin és volt egy csomó helyes fiú és volt olyan aki nagyon tetszett és láttam rajta hogy néz rám de én nem mertem oda menni és ő meg nem jött oda hozzám. Miért nem kezdeményezett?A legtöbb fiú tényleg elvárja hogy egy lány menjen oda hozzá elöször?

2015. febr. 2. 18:12
 1/9 Unpredictable ***** válasza:
Egy mosoly vagy kacsintás is elég
2015. febr. 2. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem várjuk el, csak attól félünk sokszor, hogy rosszul vesszük a jeleket és a csaj elhajt minket. De egyszer élünk, szóval a visszautasítás nem a világvége.

21/F

2015. febr. 2. 18:14
 3/9 A kérdező kommentje:
mosolyogtam én meg minden de nem jött oda :( pedig még egy nyaralóba is laktunk
2015. febr. 2. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
6%

A legtöbb fiú, ha egy lány kezdeményez felé, akkor egyből azt gondolja, hogy "na ez biztos valami kis könnyűvérű szuka".

Tehát nem baj, ha nem kezdeményezel. Ha tetszettél annak a fiúnak és ő nem ment oda, akkor valószínűleg csak nem tudta, hogy hogyan tegye. Veled semmi baj nincs.

2015. febr. 2. 18:16
 5/9 Nemadnámmeg:S ***** válasza:
Ez nem olyan egyszerű, a fiúnak kell kezdeményezni, de ha a lány egyértelmű jeleket küld az sokkal megkönnyíti a helyzetet. :D
2015. febr. 2. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Azt hogy kezdemenyező lanyokat ribinek nezik csak a lusta nők talaltak ki.

Persze nem mindegy hogy beszelgetni kezdesz vele vagy ramaszol..

Egyebkent meg senkit se erdekel hogy mersz vagy nem mersz ez egyedül a sajat dolgod. Te szalajtasz el rengeteg elmenyt ha nem csinalod,nem mi.

2015. febr. 2. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyenjogúság van, kedves Tigrislány.

Ti harcoltatok érte: hát most használd is ki!

Amúgy nem kell odamenned senkihez. Akár szűzen is meghalhatsz.

A legtöbb fiú nem várja el, hogy a lány kezdeményezzen... de van egy aprócska gond.

Ha te odamész a fiúhoz, és valami miatt mégsem kellesz neki, akkor mosolyog, és kedvesen elküld.

Ha a fiú megy oda egy lányhoz, és nem kell neki, akkor lehet, hogy olyan minősíthetetlen, útszéli módon zavarja el a fenébe, hogy még a tető is leszakad.

Ezért aztán a fiúk többsége inkább oda se megy.

Köszönd az idősebb nőtársaidnak, akik kiverték a romantikát a fiúkból.

2015. febr. 2. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Na igen. a 7-es válaszoló mond valamit.

Rengeteg férfinál probléma a kezdeményezés a rengeteg durva és minősíthetetlen, megalázó visszautasítástól. Visszalehet ám utasítani valakit finoman mindenféle sértegetés nélkül is ám!

2015. febr. 3. 10:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Én személy szerint durván senkit nem szoktam nem mintha olyan sok pasi jött volna oda hozzám. És is azért nem merek oda menni egy pasihoz mert volt már hogy valaki nagyon durván elutasított.
2015. febr. 3. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!