Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A Fiúnak kell kezdeményezni?...

A Fiúnak kell kezdeményezni? A lányokat meg kell hódítani a fiúnak?

Figyelt kérdés
Ha csak én írok rá előbb utóbb ő is fog írni magától ?

2015. jan. 2. 08:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki akkor mindenképp
2015. jan. 2. 08:38
 2/19 A kérdező kommentje:
És ha mindíg én írok , azt lehet ilyen hódításnak is venni ? De azért talizunk is majd :D
2015. jan. 2. 08:39
 3/19 NewFreeee ***** válasza:
Normális ember nem a facebookon kezdeményez annál, akivel személyesen is találkozhat... Szerintem építs még egy-két lego várat, majd felnősz és talán lesz annyi eszed, hogy úgy csináld mint mindenki más. Ha nem tudod, hogyan akkor olvass fórumot, millió meg ilyen hogyan randizzunk, hogyan hívjam el randira b,ziság van az interneten... Na meg a személyes kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=_fYwHxRSvlI
2015. jan. 2. 08:43
 4/19 A kérdező kommentje:
De nincs lehetőség vele személyesen talizni most, csak majd februárba amikor a fő suli 2 féléve kezdődik, ezért rossz így kicsit tudom
2015. jan. 2. 08:44
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha ő sosem ír, akkor nem érdekled. Meghódítani egyébként se kell a lányokat. Ha külsőre tetszel neki, úgyis össze fog jönni veled, ha nem, akkor meg hiába tepersz.
2015. jan. 2. 08:44
 6/19 A kérdező kommentje:
Meg ha én írok akkor el beszélgetünk fél napokat is ...
2015. jan. 2. 08:47
 7/19 anonim ***** válasza:
Az hogy nem ír rád sosem nem jelent semmit, ezt én is most tudtam meg a múlt héten. Ugyan így jártam mint te, én mindig írzam neki és jókat beszélgettünk. De ő sosem keresett. Elhívtam randira lesz ami lesz, és eljött velem. Jól is éreztük magunkat. Úgyhogy csaj függő ez h ír vagy sem. Próbálkozz bátran! ;)
2015. jan. 2. 08:50
 8/19 A kérdező kommentje:
Na ezért kérdezem hogy akkor most a Fiúnak kell kezdeményezni, mert a lány lehet nem fog soha, mert nem az ő dolguk a kezdeményezés
2015. jan. 2. 08:51
 9/19 anonim ***** válasza:
Ritka az ilyen lány, eddig én se találkoztam ilyennel, de előfordul. Az esetben mindenképp.
2015. jan. 2. 08:54
 10/19 anonim válasza:
általában igen a fiúnak kell kezdeményezni de vannak kivételek itt is
2015. jan. 2. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!