Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan lehet tudni egy lányról...

Honnan lehet tudni egy lányról, hogy épp nem szerelmes-e halálosan valamelyik ismerősébe, és érdemes nála kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Finoman lehet puhatolózni, amíg el nem jutsz odáig, hogy bepróbálkozol nála. Addig amúgy se mész biztosra.
2014. dec. 10. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit tudom én. Találd ki.
2014. dec. 10. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:
a mostani barátommal úgy ismerkedtem meg, hogy teljesen odáig voltam egy srácért. tisztában voltam vele hogy a mostmár barátom sokkal jobb "kapás" és ő nem is lakik másik városban mint az említett másik srác, de egyszerűen még mindig odavoltam érte. aztán az a srác nem érdeklődött, nekem meg egyre szimpatikusabb lett a barátom, és még friss a kapcsolatunk, de teljesen belezúgtam és ezerszer jobb mint a másik pasi, és ha az a srác el is kezdene komolyan érdeklődni irántam akkor sem érdekelne már, szóval nem feltétlen baj ha épp halálosan szerelmes vkibe, ha a másiknak nem kell, és te is kellőképpen elkezded érdekelni, tojni fog a srác fejére
2014. dec. 10. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!