Csúnya lánynak van esélye tartós kapcsolatra, anélkül hogy megcsalnák? Vagy egyáltalán bármilyen kapcsolatra?
Az a baj ezzel a csúnya lánnyal,hogy csak azt tudjuk ő milyennek tartja magát.
Én valahogy nem hiszem,hogy tényleg olyan csúnya vagy,inkább önértékelési zavart sejtek a háttérben.
Még a legjobb nőket is megcsalják...
Hallottam már olyat hogy valakinek bombanője volt de mégis megcsalta egy okádékkal.A hűség nem feltétlen a szépségtől függ
Aha, van! Először elfogadod, hogy csúnya vagy. Próbálj egy kedves vonzó személyiséggé válni (ha esetleg már nem vagy az), de ami fontos, hogy ez után is a csúnya pasik között keress!
Ha szép szeretnél lenni, azzal az a gond, hogy olyan férfit is akarsz, akinek a szép nők tetszenek, azok pedig bizony meg fognak csalni!
csúnya nője válogatja.
csúnya de bomba alakja van
csúnya de okos szellemes, jó humorú.
csúnya de szexistennő.
csúnya de kedves és odaadó hű társ a hétköznapokban.
...és ezek kombinációi, lehetne még ragozni.
a playmate ket is megcsalják, kidobják, lecserélik.
Nem tudom, hogy tényleg csúnya vagy-e, de használd ki, hogy nőként sokat tudsz dobni a kulsodon. Smink, frizura, oltozkodes.
A legcsunyább lányból is ki lehet hozni a maximumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!