Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csúnya lánynak van esélye...

Csúnya lánynak van esélye tartós kapcsolatra, anélkül hogy megcsalnák? Vagy egyáltalán bármilyen kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 23:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel a csúnya lánnyal,hogy csak azt tudjuk ő milyennek tartja magát.

Én valahogy nem hiszem,hogy tényleg olyan csúnya vagy,inkább önértékelési zavart sejtek a háttérben.

2015. márc. 9. 23:53
 22/28 anonim ***** válasza:
61%

Még a legjobb nőket is megcsalják...

Hallottam már olyat hogy valakinek bombanője volt de mégis megcsalta egy okádékkal.A hűség nem feltétlen a szépségtől függ

2015. márc. 10. 00:00
 23/28 anonim ***** válasza:
68%
Még egy csúnya lánynak is sokkal nagyobb esélye van párt találni, mint egy átlagos vagy azalatti srácnak. Úgyhogy ne keseredj el, gondolj csak arra, hogy ma is több százezer férfi él magányosan, mert külsőre nem egy Leonardo diCaprio.
2015. márc. 10. 00:06
 24/28 anonim ***** válasza:
Egy csúnya lánynak minden esélye megvan egy kapcsolatra, ha nem feltétlen azt a nagyon jóképű pasitípust keresi. Viszont én rettentősen ocsmány külsővel rendelkező férfi vagyok, szóval nekem semmi esélyem arra, hogy akár egy lány randizni eljöjjön velem. Semmi.
2015. márc. 10. 11:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Aha, van! Először elfogadod, hogy csúnya vagy. Próbálj egy kedves vonzó személyiséggé válni (ha esetleg már nem vagy az), de ami fontos, hogy ez után is a csúnya pasik között keress!

Ha szép szeretnél lenni, azzal az a gond, hogy olyan férfit is akarsz, akinek a szép nők tetszenek, azok pedig bizony meg fognak csalni!

2015. márc. 10. 11:27
 26/28 anonim ***** válasza:

csúnya nője válogatja.

csúnya de bomba alakja van

csúnya de okos szellemes, jó humorú.

csúnya de szexistennő.

csúnya de kedves és odaadó hű társ a hétköznapokban.

...és ezek kombinációi, lehetne még ragozni.

a playmate ket is megcsalják, kidobják, lecserélik.

2015. márc. 10. 12:39
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy tényleg csúnya vagy-e, de használd ki, hogy nőként sokat tudsz dobni a kulsodon. Smink, frizura, oltozkodes.

A legcsunyább lányból is ki lehet hozni a maximumot.

2015. márc. 10. 16:00
 28/28 anonim ***** válasza:
A ronda fiúknak rosszabb... Ronda vagyok, de még eddig egy kapcsolatom sem volt a külsőm miatt... 18/F
2015. márc. 11. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!