Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találok magamnak feleséget?

Hol találok magamnak feleséget?

Figyelt kérdés
37 éves Budapesti vagyok, és még nőtlen vagyok, és szűz. Nősülnék, de nincs feleség jelöltem. Hol találhatok magamnak, megfelelő feleséget?

2015. márc. 9. 16:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

"mert az az egyetlen fajta no aki 37 eves szuz ferfit erteknek tart"

A szüzesség nem érték, hanem állapot. A kérdezőnek biztos vannak értékei, a személyisége, az ember, aki.

2015. márc. 9. 17:09
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
szuzesseg is ertek Annak a jele hogy valaki megvarta azt az egyetlen embert aki hozza fog tartozni
2015. márc. 9. 17:25
 13/20 anonim ***** válasza:

A szüzesség érték lenne? Max annak aki elveszi, de a mai világban egy férfinél abszolút hátrány. Az hogy valaki kapásból feleséget keres, az egy biztosíték számára, hogy nem szórakoznak vele, nem rabolják az idejét feleslegesen, sőt még ő választhat az arák közül melyiket akarja nézni élete végéig.

Amerikában egyszer feladott egy ilyen hirdetést egy 40 éveiben járó gazdag férfi, aki évenként lebontva leírta mit vár el a párjától és mit ad érte cserébe....ha jól tudom ezres nagyságrendbe jelentkeztek Rá!!!

37F

2015. márc. 9. 17:36
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
Hát, akinek a szüzesség érték, az nem normális. Nem szabad olyannal leállni.
2015. márc. 9. 17:37
 15/20 anonim ***** válasza:
46%
na pont ezert keress igaz hivo kereszetny not neki ertek ajandek hogy o lesz az elso
2015. márc. 9. 17:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Hűha, de sok a jelentkező! Már is válogathatok!
2015. márc. 9. 17:55
 17/20 anonim ***** válasza:
De miért kéne adnia az "elsőséget"? Miért kéne megtiszteltetésnek érezni? Ez csak szex, nem valami nagy titkos tudás.
2015. márc. 9. 19:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Aki ezt nem erti annak AZ ertekrendje mas.

A hazassag szentseg szex ajandek

Az ajandekot nem osztogatod mindenkinek

Csak szex nem letezik ha hivo vag

A szex az osszetartozas kifejezese egy test lesz a no es a ferfi.

Nem a no es a fel varos ferfi es sok sok no egymas utan.

2015. márc. 9. 19:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy MÁS az értékrendje, az zavar, ha valaki azt hiszi, hogy JOBB.
2015. márc. 9. 20:11
 20/20 Bekken'Bauer ***** válasza:

Most ilyenkor mivan akkor? annyi a válasz hogy bele lehet kavarodni :)

Szerintem ismerkedj, oldalakon, környezetedben, meg akárhol. Sose tudni hol mosolyog rád a szerencse. aki keres talál. másik meg hogy nincs rád írva hogy "x éves szűz" szóval csak nem rontod már el a dolgokat ha oda kerül a sor arra...

Önbizalom-önbizalom-önbizalom ;) !

23/F

2015. márc. 9. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!