Hol találok magamnak feleséget?
Ajanlom a kereszteny gyulekezeteket Ott talalsz jo feleseget aki az ige szerint el es szeret majd teged.
Nagy eselyed van ra hogy szuz is ha igazan hivo.
Én nyíltan kiírtam egy netes társkereső oldalra, hogy meguntam a komolytalan kapcsolatokat, és feleséget szeretnék családalapítási szándékkal. Egy sima arcképet tettem ki magamról profilképnek.
Korábban is társkeresőztem ilyen medence-partján-izmozós képpel :), az új hírdetésre mégis 3-4x annyi lány-nő írt vagy jelölt be, mint a medencés-izmozós képpel, sőt még egy 55 éves nő is, hogy megismerkednék-e a lányával :D
Mindenesetre én így találtam meg 2 éve a feleségem, most már az első baba útban van...
37/F
Nalunk keresztenyeknek nem divat a baratnoseg fiuzas csajozas.
Ha megtetszik valaki akkor nyilvanossan baratkozol vele soha nem kettesben.
Ha kozos a vonzalom nagyon gyorsan eljegyzes jon
A jegyesseg ideje alatt megismeritek egymast lelkileg de testileg nem.
A hazassag kb 1-2 ev jegyesseg utan jon de gyakori a fel ev is ha tenyleg egymasra talaltak a parok.
Szex nelkul hazasodni idot ad egymas igazi megismeresere.
A hazassag utan pedig mindent mehet sot az ige szerint a szex a hazasparok kotelessege egymas fele.
mert az az egyetlen fajta no aki 37 eves szuz ferfit erteknek tart.
kereszetny vallasos feleseg a legjobb a vilagon Vannak ertekei ervei normai szereti es szolgalja a csaladjat valoszinu nem sokat probalt es a belso ertekeket tobbre tartja a kulsonel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!