Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem kellek senkinek?

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 18:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha saját magadnak sem kellesz, akkor véged.
2015. márc. 8. 19:03
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 gondolkoztam azon h ha 20 éves koromra se lesz senkim, öngyilkos leszek (most 17 vagyok)
2015. márc. 8. 19:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne tedd,az igazi élet 20 felett kezdődik.A szerelem meg amúgy sem kor kérdése.Ne hidd azt hogy nem kellesz senkinek,valaki csak te érted él,csak ezt te még nem tudod,mert a jövő homályos.Fiatal vagy még.
2015. márc. 8. 19:15
 14/20 Bekken'Bauer ***** válasza:
így van akármi is a helyzet,nehogy eldobd az életed! Hidd el olyan meglepetéseket élményeket tartogat az idő, az élet, amit elképzelni sem tudnál! Énis így vagyok, nemsokkal vagyok túl a 20on de ez az egy két év rengeteg fordulatot hozott!
2015. márc. 8. 19:17
 15/20 A kérdező kommentje:
#13 de ha addig se találok senkit, akkor tuti h gond van velem..és akkor kiderül h felesleges vagyok..
2015. márc. 8. 19:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért lenne gond ha majd 20 felett se lenne kapcsolatod.Tudod a férfiaknak segít a kor.Minnél idősebb leszel,annál sármosabb.Ezt nagyon sok nő mondta már.Meg magamon is tapasztalom.Szóval nyugi.Ne másoknak akarj megfelelni,főleg ne annak az életképtelen rétegnek ne,akiknek az élete a buli,pia.....stb.Tanúlj,most építed a jövőd alapjait.Azok akik nem tanultak nincs semmilyen tudásuk,azok többet érnek?Nem,ők görbe tükrei a társadalomnak.Nincsenek olyan sokan mint hinnéd,csak mivel ők a leghangosabbak ezért őket veszed észre előbb.Az élet nem csak a párkapcsolatokról szól.Ahhoz fell kell nőni,be kell érni agyilag.Az életet könnyebb elrontani,mint helyesen élni.Vannak akik már a startnál elbuknak,de későn veszik észre hogy nem csak bulizni,piálni meg kufircolni kellett volna.Nem ezzel kell megalapozni a jövőt.Az állásinterjúkon sem azt kérdezik hogy mennyit vedeltél eddig,hányszor voltál gatrészeg,hány nőt döngettél meg.Hanem azt hogy milyen végzettséged van és hogy mennyire értesz hozzá.Nem vagy vesztes,csak akkor ha feladod.Ne add fel.
2015. márc. 8. 19:33
 17/20 A kérdező kommentje:

Ez nagyon rendes tőled h próbálsz belém lelket önteni..de engem nem köt le a buli, pia, stb..csak egy lányt szeretnék akivel szeretjük egymást..és rosszul esik amikor az utcán egy csomó párt látok, és mindig úgy érzem h én nem leszek soha párban..

Meg az h 20 évesen se volt soha senkim, inkább szégyen a lányok szemében, és akkor pláne nem kellek nekik..

2015. márc. 8. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Amelyik lány/nő azért elutasít mert nem volt senkid az gyáva és önző.Legalább a partnered nem fog idegeskedni hogy milyen nyavajád van.Hidd el aki tényleg szeretni fog, az örülni fog ennek.Ne felejtsd el hogy egy sokat "tapasztalt" férfi is lehet béna,minden kapcsolat egy új kezdet,hisz meg kell ismerni egymás testét,hogy mi a jó neki.Ha úgy nézzük ilyenkor lenullázodik a tapsztalat.A lényeg hogy legyél figyelmes,ne siess semmivel.Ne félj kérdezni a másiktól.Fontos,a jó kapcsolat alapja a kommunikáció.Tudom hogy rossz érzés így végigmenni az utcán, ahol párokat látsz.Lemaradva érzi magát ilyenkor az ember.De ne felejtsd el, lehet az élet egy olyan különleges nőt tartogat neked, akiért megéri vátni.
2015. márc. 8. 20:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van, és valóban találok egy olyat, akiért megéri ennyit szenvedni..
2015. márc. 8. 20:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Lényeg hogy ne keresd görcsösen,tereld a gondolatokat,merülj a tanulásba vagy a hobbidba.Akkor fog rád találni amikor nem számítasz rá.Közhely,de így van.
2015. márc. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!