Valaki ismerkedni egy 6 hónapos baba anyukájával? Komoly szándékkal.
tényleg mennyi paraszt van itt uramatyám...5 évig voltam együtt a párommal...amikor terhes voltam folyton hazudott, átvert.miután a baba megszületett sem lett jobb a helyzet és arra jutottam, hogy elhagyom.
el tudom tartani a gyermekem egyedül :-D jézus...
csak egy őszinte, odaadó, szerető férfit szeretnék magam mellé, ennyi rossz után, amit a gyerekem apja tett velem...
Ha gondolod ismerkedhetünk. :)
Nem azt mondom, hogy én vagyok az a valaki akit keresel, de azt sem, hogy nem én vagyok az.
Ez csak úgy derülhet ki, hogy váltunk pár levelet és eldöntőd, hogy milyen is vagyok és én is eldöntöm, hogy te milyen is vagy.
Megértem, hogy nehéz egyedül nevelni egy gyereket és neked is kell egy férfi aki támogat, segít mindenben.
Az esély adott, innentől tied a döntés.
Habár biztos az ország túlsó végén élsz, mert általában akikkel itt találkoztam mind messze voltak tőlem. :)
Konkrétumokat miért nem adsz meg magadról? Hova valósí, meg hány éves vagy? Esetleg mik az elvárásaid a másikkal szemben?
Amúgy meg gondolhattad volna, hogy itt úgy is elfog kezdődni a sárdobálás... Ilyenen meglepődni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!