Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A SOTE II-n egy nap mennyit...

A SOTE II-n egy nap mennyit lehet a baba az anyukájával? Vagy csak szoptatáskor viszik be?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor érte mész a csecsemőosztályra vagyis bármikor.

Fürdetni viszik el csak.

1 éves naygfiú anyukája

2009. aug. 9. 18:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :)
2009. aug. 9. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Örülök a kérdésednek, mert én is ott fogok szülni és ez engem is érdekelt.
2009. aug. 9. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nagyon szívesen,ha van még kérdésetek írjatok privit bátran.:)

Én császáros voltam,sajnos,felvittek az őrzőbe,felhozták a babát megmutatni,aztán másnap mehettem le a gyerekágyra,akkor már végig velem volt a kisfiam.

2009. aug. 9. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Mivel császáros voltam első éjjel az örzőben pihentem, de még másnap sem voltam jól még reggel szédültem, minden bajom volt, ezért este visszatoltam a csecsemőosztályra. Hát láttam az arcukon hogy nem tetszett nekik. Egész nap veled lehet a baba, este elviszik fürdetni (jó későn ami nekem nem tetszett) aztán visszahozzák és ott lehet veled éjjel is. Annak örülnek a legjobban ha nem nekik kell rá vigyázni. Ami nem is lenne baj, csak kár hogy hangot adnak ennek. Nekem rossz véleményem volt a nővérkékről...de ezt hagyjuk, nem ez volt a kérdés. 4 hós baba anyukája
2009. aug. 9. 21:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Kinél szültetek?
2009. aug. 10. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Dr. Kósa Zsoltnál,aki nem dolgozik ott,"csak" bejár szüléseket levezetni a betegeizhez.

Magánorvos.

Tündér és kiváló doki.

2009. aug. 10. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!