Budapesti Lány, akit érdekelnek lábfétises pasik?
Csak észben tartom hogy ez nem a virtuális világ, hanem mindenki arcát-hangját, ha még be is mutatkozik akkor a keresztnevét vállalva mutatja magát annak, ami. És nem hozom zavarba olyan balfssszságokkal, mint amit a neten inkognitóban megengednek maguknak.
Szóval mondjuk üldögél egy lány a padon, akkor nem azzal nyitok, hogy a lábaira vetem magam, és sírva fakadok, hogy "ÓÓÓÓ ÚRNŐM, BÜNTESS KÉRLEK" vagy nem azt mondom neki, hogy "bocsánat, per verz lábbúzi vagyok, tisztára nyalhatom a talpaidat?" hanem normálisan elbeszélgetünk, mondjuk meghívom egy fagyira, ügyesen úgy terelem a témát, hogy valami apropóján "mellesleg" felajánlhassam hogy pld megmasszírozpm a lábát, vagy teszem azt, közelebbről megnézzem a lábgyűrűjét. stb, és ha fokozatosan közelebb kerültem a lábához, de azt látom, hogy ezzel nem hozom zavarba (mármint ha zavarba jön, vagy nem tetszik neki, akkor inkább ezzel leállok) akkor pölö úgy folytatom, hogy "á ez csak úgy jött, egy kis ízelítő, de normálisan is meg lehet egy lábat masszírozni, mondjuk tiszta körülmények között és kényelmeseben..." aztán valakinél otthon a fotelban ülhet, és ha eddig elég jól vette az intimebb részét is, akkor kiderül hogy "sajnos véletlenül" nincs nálam masszázs olaj, de ha nem bánja, nyállal is meg lehet a dolgot oldani......
Mire felocsúdik, már erotikusan kényeztetem a lábát, ahogy ugye elsőre is akartam, de addig el kellett jutni még, és megengedni a játék kedvéért, hogy az egész csak az én ötletem volt, ő aztán ugyan nem is gondolna ilyenekre magától, terrrmészetesen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!