Miért zavarja apámat, hogy nem érdekelnek a fiúk?
A hibáim miatt úgyse kellek senkinek, ezért megkímélem magam a csalódásoktól és ha nem muszáj nem ismerkedek senkivel semmilyen célból. Másrészt fiatal is vagyok, tanulnom kell.
Valamilyen oknál fogva apám meg úgy konkrétan a családom szerint nem vagyok normális, és nem lesz belőlem sose senki mert így gondolkozok. De nem arról van szó, hogy ha meglátok valakit az utcán elfutok, vannak barátaim is, csak új embereket nem szeretek megismerni. Meg nem bírom ha hozzám érnek. Szóóval ennyi alapján mit mondanátok, tényleg próbáljak változtatni valamin, vagy nincs velem semmi baj? 15/L
fél hogy a lányokat szereted
jaj meg bár ijesztgetni szeretné a srácokat :'D
"ha meglátok valakit az utcán elfutok" ez tényleg beteges
gondolom én
17/F
Tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon rossz felfogás, nem kell erőszakosan új barátokat vagy barátot keresni, de mindig nyitottnak kell lenni új ismeretségekre.
Egyébként mik azok a hibák amik miatt nem kellesz senkinek?
#1 Nem azt írtam, hogy elfutok az emberektől.
#3. A személyiségemnek is vannak olyan oldalai amik miatt nem szoktak szeretni, meg kinézetre sem vagyok egy főnyeremény
Nincs veled semmi baj. A te korodban nekem is volt egy ilyen korszakom.
Inkább annak kellene örüljön,hogy nem a pasik után nyafogsz, hanem a korodból adódó kötelességeiddel foglalkozol.
25L
Nincs veled semmi baj. A te korodban nekem is volt egy ilyen korszakom.
Inkább annak kellene örüljön,hogy nem a pasik után nyafogsz, hanem a korodból adódó kötelességeiddel foglalkozol.
Írj neki egy levelet, hogy terhes vagy a szomszéd Abdulahh-tól és elszöktél vele. :) Aztán, hogy utó írat: Csak vicceltem.
Akkor majd megtudja, milyen szerencsés.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!