Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért zavarja apámat, hogy...

Miért zavarja apámat, hogy nem érdekelnek a fiúk?

Figyelt kérdés

A hibáim miatt úgyse kellek senkinek, ezért megkímélem magam a csalódásoktól és ha nem muszáj nem ismerkedek senkivel semmilyen célból. Másrészt fiatal is vagyok, tanulnom kell.

Valamilyen oknál fogva apám meg úgy konkrétan a családom szerint nem vagyok normális, és nem lesz belőlem sose senki mert így gondolkozok. De nem arról van szó, hogy ha meglátok valakit az utcán elfutok, vannak barátaim is, csak új embereket nem szeretek megismerni. Meg nem bírom ha hozzám érnek. Szóóval ennyi alapján mit mondanátok, tényleg próbáljak változtatni valamin, vagy nincs velem semmi baj? 15/L

2015. febr. 21. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

fél hogy a lányokat szereted

jaj meg bár ijesztgetni szeretné a srácokat :'D

"ha meglátok valakit az utcán elfutok" ez tényleg beteges

gondolom én

17/F

2015. febr. 21. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, kettőtök közül te vagy az érettebb. Ne foglalkozz vele.
2015. febr. 21. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon rossz felfogás, nem kell erőszakosan új barátokat vagy barátot keresni, de mindig nyitottnak kell lenni új ismeretségekre.

Egyébként mik azok a hibák amik miatt nem kellesz senkinek?

2015. febr. 21. 19:01
 4/11 B.Dávid ***** válasza:
Engem jobban bosszantana ez habitus mint a rossz tanulás. De az h 15 évesen ilyen aszexuálisan viselkedsz, még talán nem jelent önmagában rosszat. Próbálj leásni a legbelsődig, h valóban hidegen hagy a környezeted, vagy csak ezt akarod mutatni h ne tűnj annyira sebezhetőnek
2015. febr. 21. 19:03
 5/11 A kérdező kommentje:

#1 Nem azt írtam, hogy elfutok az emberektől.

#3. A személyiségemnek is vannak olyan oldalai amik miatt nem szoktak szeretni, meg kinézetre sem vagyok egy főnyeremény

2015. febr. 21. 19:04
 6/11 B.Dávid ***** válasza:
A kinézeted miatt egyáltalán ne aggódj. Rengeteg ismerősöm van akik után sokan kajtatnának, de mégse futnak révbe. Főleg h 15 vagy, még sokat fogsz fejlődni kívül-belül egyaránt
2015. febr. 21. 19:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj. A te korodban nekem is volt egy ilyen korszakom.

Inkább annak kellene örüljön,hogy nem a pasik után nyafogsz, hanem a korodból adódó kötelességeiddel foglalkozol.

25L

2015. febr. 21. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj. A te korodban nekem is volt egy ilyen korszakom.

Inkább annak kellene örüljön,hogy nem a pasik után nyafogsz, hanem a korodból adódó kötelességeiddel foglalkozol.

Írj neki egy levelet, hogy terhes vagy a szomszéd Abdulahh-tól és elszöktél vele. :) Aztán, hogy utó írat: Csak vicceltem.

Akkor majd megtudja, milyen szerencsés.

25L

2015. febr. 21. 19:16
 9/11 B.Dávid ***** válasza:
Ja ezzel a számodra aggáolyos külsővel arra utalok, h a szépség nincs egyenes arányban a köszkedveltséggel vagy a kelendőséggel (ki h nevezi).
2015. febr. 21. 19:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Azért ezt így nem jelenteném ki. :D Előnyös külsővel minden sokkal egyszerűbb, ez tény. Szarból meg csak szart lehet csinálni
2015. febr. 21. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!