Létezik olyan lány, akit érdekelnek a futurisztikus, jövőszerű dolgok? Részletezem egy picit.
Futurisztikus témák a következő területeken: eszmék, tudományos áttörések, technológia, futurisztikus öltözködés, lakberendezés, mesterséges intelligencia, a transzhumanizmus pártolása, stb.
Most sokan azt hihetitek, hogy egy tinédzser írta ezt, de nem. 20 éves vagyok és hiszek a transzhumanizmusban, a poszt-humán megjelenésében, mint az emberi faj továbbfejlődése, és az-az álmom, hogy halálom előtt a feleségem és az én intelligenciámat digitalizáljuk (transzhumanizmus), hogy még tovább élhessünk együtt. Én speciel ezt azért szeretném, mert megszeretném élni az idegen civilizációkkal való találkozásokat, az űrkolonizálást, valamint tagja szeretnék lenni az új homo sapiens sapiens mentes tiszta világnak.
Szóval létezik olyan lány, akit az ilyen területek is érdekelnek?
Szerintem az ilyen igényeid titkold el minden lány előtt, különben transzhumán digitális leképezésed kénytelen lesz az örökkévalóságig magányosan bolyongani a jövőbeli számítógépek adathordozóin.
(Mellékesen, az, hogy digitálisan leképezed magad annak, aki vagy édesmindegy, Te meghalsz, ez olyan, mintha egy fényképet készítenének rólad, vagy klónt, az sem te lennél. Szóval a kicsit is gondolkodni képes nők rájönnének, hogy még logikád sincs.)
Jelenleg még nem lehetséges, de a tudósok és jövőkutatók azt jósolják, hogy 15-20 éven belül már működőképes lesz ez a technológia, sőt még az is, hogy az agyunkat át tudjuk helyezni egy robot testbe.
Sokan nem hisznek benne. Én hiszek. 50 évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt a szívátültetés, ma pedig teljesen természetes, vagy elképzelhetetlen volt 20 évvel ezelőtt pl. a videótelefonálás, stb. Szóval szerintem minden valóra válik.
Szóval, 2#-es, ez egy másik álláspont, amit te mondasz. Én elképzelhetőnek tartom az emberi tudat digitalizálását mesterséges intelligencia ötvözésével, máskülönben nem volna értelme.
Nyugodtan írjatok rám, ha szeretnétek beszélgetni. Ilyen témában érdekel más gondolatai is, 3#, 4#.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!