Lányok! Valakinek a feltételeinek, megfelelek, vagy bele illek az elképzeléseimbe? 20/F
Figyelt kérdés
Szeretem és imádom a gyerekeket,a kutyákat. abortusz és állatkínzó ellenes vagyok.Nekem a kor a távolság,a kor különbség,a gyerekek száma,a külső nem érdekel csak a belső ami számít.2015. márc. 4. 15:15
1/9 anonim válasza:
Ezek alapján beleillesz, de ez nem sok a lényeges dolgokhoz. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Én család centrikus gyerek szerető,fiatal fiú vagyok aki más mint többi fiú,mert lányok között nőttem fel. Szeretem zenéket,kutyákat,gyerekeket,kisbabákat,és a magzatokat.Első a karrier és családalapitás,utána a jövő.
2015. márc. 4. 15:20
5/9 anonim válasza:
Nálam nem.
Én nem vagyok oda a gyerekekért, szülni sem szeretnék.
Továbbá az abortusz nem a legjobb dolog, de aki élből elveti, az buta, mert igenis vannak olyan helyzetek, amikor az a legjobb megoldás.
Bár nekem így stílusra sem vagy az a "húdemegismerném" alak.
6/9 anonim válasza:
Utálom a gyerekeket, szóval nem jössz be. Szerencsére van párom.
7/9 anonim válasza:
Jo sracnak tunsz, plusz pont a gyerekek szereteteert!
8/9 anonim válasza:
Nekem tetszik hogy szereted a gyerekeket, meg hogy ilyen vagy..
De talán tul fiatal lennék hozzád + ilyen idősen még nem szeretnék gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!