Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ha ismét összefutn...

Szerintetek ha ismét összefutnák vele, akkor még lenne esély egy randira, h jobban megismerjük egymást?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy lány, egy tanfolyamon, heti egyszeri alkalommal voltak az órák. Először ő szúrt ki engem, majd nekem is megakadt rajta a szemem, kicsit beszéltünk is,majd egy ismerősével elment a suli egy másik részére, utána meg mintha levegőnek nézett volna. Mondjuk az is igaz,h miközben beszéltünk sokszor nevetett,pedig pont ,hogy próbáltam nem nyomulni, szal semmi vicceset nem mondtam, először úgy éreztem,h talán szimpi vok neki,de egy idő után nekem vált kínossá,h nevetgél.... lehet rajtam nevetett?? :O Meg miközben beszéltünk volt vele egy másik csaj, hát ő is bejött egy kicsit,meg nem akartam bunkó lenni,így vele is próbáltam beszélgetni :)

A lényeg,hogy ezután volt,h keresztül nézett rajtam volt,h elvörösödve nézett, meg flegma volt vagy kedves... szal nem tudtam kiigazodni rajta.

Még most sem tudom,h mennyire gondolta komolyan v hogy mit érzett, de mikor utoljára egymásra néztünk,mintha elolvadtam volna a tekintetétől, ahogy rám nézett, csillogtak a szemei és annyira szeretetteljesen nézett, hosszasan .... :D Csak sajna nekem lett párom közben, de időről-időre néha elgondolkoztam ezen a lányon is, meg néha észrevettem,h néz is, meg mikor beszélni szerettem vna vele volt,h kikerült, de olyan is,h szinte majdnem megcsókolt :D

Ez ment hónapokig... Viszont nekem elkellett jönnöm arról a tanfolyamról, de gyakran járok abba a városba ,ahol ő lakik, szerintetek ha összefutnák vele egy olyan helyen,ahova ő gyakran jár v. csak az utcán, ha lesz olyan szerencsém, v. a sors így akarja, akkor lehet még szerintetek esélyem??

2015. márc. 3. 17:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Főleg lányok válaszait várom,h az ő szemszögükből mit gondolnak erről!
2015. márc. 3. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nákvirág.
2015. márc. 3. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha lesz még olyan szerencséd az életben, hogy összetalálkoztok akkor hívd el valahova!!!! Én totál ki tudok ettől akadni, ha ilyesmi van egy csávóval..már többször volt és mindig tök feldühít, hogy milyen bénák..Az ember lánya tök egyértelmű jeleket ad nekik és akkor sem merik megszólítani, v. elhívni valahova..bah..:D :) Viszont azon elgondolkoznék a helyedben, hogy minek kell neked az a barátnő, ha valaki más ennyire érdekel, mert a barátnőddel szemben ez nem túl korrekt!
2015. márc. 3. 18:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Már nincs párom,nem is voltunk sok ideig együtt.

Hhhh, még hogy egyértelmű jelek?? Az,hogy flegma vagy közömbös egy lány mégis mire véljem, ilyenkor csak arra tudok gondolni,h nem jövök be neki, de máskor meg úgy néz,mint aki már szerelmes is, bár mivel nem ismerjük egymást nagyon ezt kicsit kétlem, de attól még érezhet vmit, de így hogy igazodjak ki rajta? Ebből csak azt gondolom, h bejövök neki TALáN ,de nem akar semmit... Vagy te nem így látod?

2015. márc. 3. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!