Van arra esély, hogy a pasi, akit a buliban megismertem, legközelebb is ilyen lesz velem? L/19
Figyelt kérdés
Nagyon kedves volt, bókolt.. bár ittunk egy kicsit, szóval enyhén nyomul, de mindig visszautasítottam, mégsem adta fel és a végén csókolóztunk. Tudom, hogy általában ott szokott bulizni, szóval jó lenne őt újra látni, mert nagyon érdekel.2015. márc. 1. 16:52
2/11 anonim válasza:
Már visszautasítottad, akkor nem mindegy?
3/11 A kérdező kommentje:
Csak azért utasítottam vissza, mert piásan nem akartam belemenni semmibe, annak ellenére, hogy meg volt köztünk a vonzalom.
2015. márc. 1. 16:55
4/11 anonim válasza:
Miért utasítod vissza, ha tetszik? Nem ezt hívják kéretésnek? Mi nektek ebben a jó?
Nyilván tetszel neki, ha nem haragudott meg rád, lehet ilyen lesz. De ezt te rontottad el, ha mégsem lesz ilyen...
5/11 anonim válasza:
Az rendben is van. De akkor azt mondd neki, h piásan nem ismerkedsz. Találkozhatunk máskor...?
6/11 bandi6891 válasza:
lehet hogy normális,ebbe a világban kihalóban vannak a normális egyedek,de talán szerencséd lesz.
7/11 anonim válasza:
A női játszmáknak lehetünk szemtanúi:
"mindig visszautasítottam, mégsem adta fel, és a végén csókolóztunk"
Ja értem, szóval nyomulni kell tovább, ennyi a nyitja, és a végén beadod a derekadat. :)
Nem tudjuk, lehet, hogy csak egy smárolgatási egy estés partner voltál neki, lehet, hogy komolyabb. KÉRDEZZ RÁ, tudod, ezért is van a nyelved, nem csak pipázni.
8/11 anonim válasza:
Okosan csinaltad. De akkor kossetek bele. Normalis, hogy nem adja oda magat valakinek reszegen:))
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nyilván kimutattam, hogy érdekel, csak közöltem vele, hogy nem akarok megbánni semmit, ezért talán majd legközelebb visszatérünk a témára. :) Azért is volt az a csók, hogy biztosítsam róla, hogy nem csak játszadozom vele.
2015. márc. 1. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!