Én vagyok az egyetlen pasi aki belátja azt h ebben a topikban egy heteró csávónak esély sincs?
Figyelt kérdés
Most komolyan aki úgy néz ki és olyan csávó h bejön a nőknek az nem ide jön. Aki meg ide jön az meg nem olyan csávó. Nyilván a csajoknak ilyenből több ész jutott és tudják ezt. Ezért nem is írnak.
V ez csak nekem esett le ?
Am a melegek irányába tanúsított irigység v mi gyomorforgatóan gusztustalan. Azért mert ők ebben sikeresek és ez v kinek fáj. Még nem kell beléjük kötni ők is emberek.
2014. dec. 28. 17:06
1/14 anonim válasza:
Biztos az is feltűnt akkor, hogy ez nem társkereső oldal :)
2/14 anonim válasza:
Viszont ez ennyi erővel igaz a nőkre is, hogy aki ide jön, az nem jön be a pasiknak. Ők mégis privátáradatot kapnak. :D
4/14 anonim válasza:
Nemtudom van aki jól néz ki mégse kell a nőknek vagy egész nap otthon ül, vagy csak szimplán nem menő, én ronda nem vagyok de olyan extra jó se de magamból kiindulva a közepes de esztétikus kategória vonzóbb talán minta csúcs, nem hinném hogy a lányoknak csak a tökéletes kis hülyegyerek fejüek kellenek de akkor mi vagyki??
5/14 A kérdező kommentje:
"Biztos az is feltűnt akkor, hogy ez nem társkereső oldal :)"
Sokan még is azt hiszik.
2014. dec. 28. 17:11
6/14 anonim válasza:
lehet nem kéne a nyomorodat kivetítened másokra. én 4 csajt szedtem fel itt úgy hogy csak ő küldött képet én nem mégse feltételezték hogy ronda lennék....hogy igazából az vagyok e azt nem tudom a lényeg hogy letolták a bugyit
7/14 anonim válasza:
Mi köze a kinézetnek, menőségnek, vagy nem tudom, mi alapján gondolod, hogy valaki "bejön" a másik nemnek, ahhoz, hogy itt kérdést tegyen fel vagy éppen válaszoljon?
Ez itt a lúzerek gyülekezete? Te is lúzer vagy meg én is, mert nem jövünk be senkinek és soha nem is fogunk?
8/14 anonim válasza:
Aki normális az nem az interneten akar partnert találni, pláne nem egy olyan oldalon ami nem is társkereső.
9/14 anonim válasza:
8: Pedig van itt is 1-2 normális ember, akivel az életben nem találkoznál.
10/14 anonim válasza:
9-es a kivétel erősíti a szabályt. Egyébként meg lássuk be, hogy az ilyen dolgoknak nem itt kellene történnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!