Én vagyok az egyetlen pasi aki belátja azt h ebben a topikban egy heteró csávónak esély sincs?
Figyelt kérdés
Most komolyan aki úgy néz ki és olyan csávó h bejön a nőknek az nem ide jön. Aki meg ide jön az meg nem olyan csávó. Nyilván a csajoknak ilyenből több ész jutott és tudják ezt. Ezért nem is írnak.
V ez csak nekem esett le ?
Am a melegek irányába tanúsított irigység v mi gyomorforgatóan gusztustalan. Azért mert ők ebben sikeresek és ez v kinek fáj. Még nem kell beléjük kötni ők is emberek.
2014. dec. 28. 17:06
11/14 anonim válasza:
10: Ezzel nem féltetlenül értek egyet. Olyanok is vannak, akik tök normálisak, csak épp ritkábban mozdulnak ki.
12/14 anonim válasza:
11-es Nincs azzal baj, ha valaki a neten találja meg a párját. De az, hogy ahányszor belépek ebbe a kategórába annyiszor találok nem egy meg nem kettő olyan kérdést, hogy "Nincs valakinek kedve ismerkedni?". Szóval nem azzal az 1-2 emberrel van gond akik tényleg normálisak, hanem a maradék 100-150 emberrel.
13/14 anonim válasza:
12: Ezzel viszont már tökéletesen egyetértek. :)
14/14 anonim válasza:
Kicsit nehéz értelmezni amit írsz. Lehet itt eredményesen ismerkedni férfiaknak és nőknek egyaránt. Van mindenféle ember, mindenki megtalálhatja azt aki tetszik neki.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!