Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk mennyire zavarna, ha a...

Fiuk mennyire zavarna, ha a lany aki tetszik, randizott, ismerkedett az egyik jo ismeroseddel, haverral?

Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, hiszen azt írod, hogy haver, ismerős, és nem a legjobb barátod. Meg csak randiztak.
2015. márc. 3. 09:18
 2/7 anonim válasza:
Ha csak nekem tetszik, de nem viszonozza az érzéseimet, akkor egy kicsit irigyelném azt, akivel randizott. De ha már csak velem randizik és mással nem, akkor nem zavarna. Ha valaki elnézi az én gyengeségeimet, hibáimat, legyek én is elnéző. És fontos, hogy az előző randik nem hibák, mert ő is a boldogságát keresete. Ha te próbálkoztál más lányoknál, akkor ez ne legyen számodra kérdés, mert valószínű, hogy te is - ha úgy adódott - megcsókoltál már valakit. Vagy ha már a csóknál több is történt, ha tetszik neked, legyél elnéző. Igaz, mindenki jobban szeretne első lenni valakinél, de inkább azt kell néni, ami van és ami lehet.
2015. márc. 3. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha tetszik alatt azt érted, hogy szeretnék a lánnyal többet is puszta haverkodásnál, és ezt TUDJA (értsd hívtam már randevúra, vagy már egy ideje beszélgettünk, ismerkedtünk), akkor zavarna. Nem azért, mert jogom lenne bármilyen formában is korlátozni az életét vagy döntéseit, tegyen azt amit akar, de onnantól ellépek tőle, nem tudnék már ugyanúgy érdeklődni iránta.

Tudja hogy tetszik, hogy többet is el tudnék képzelni, de ő ennek ellenére mást választ. Tegye, de innen köztünk biztos nem lesz folytatás.

2015. márc. 3. 09:35
 4/7 A kérdező kommentje:
En lany vagyok, es ismerkedtem egy fiuval, randiztunk is, de nem lett belole semmi, aztan meg jott egy ferfi, akinek tetszem, es ok jo ismerosok.. Szerintem is ugy van, ha valaki nagyon tetszik, akkor nem szamit az, hogy elotte kivel volt, de nem tudom, hogy a ferfiak ezt hogy kezelik, ki mennyire tartsa fontosnak, vagy akkora hibanak, hogy mar ne is nyitson a lany fele..
2015. márc. 3. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:

"férfiak hogy kezelik" és "mennyire tartja hibának"

Ezek most szándékos csúsztatások voltak? Ha randiztatok már és tudod, hogy tetszel neki, ő többet szeretne, akkor ne ő legyen már a hibás, mert ő nem jól kezeli, mert ő ezt vagy azt tart hibának. Te nem ELŐTTE jártál valakivel, te nem a múltadról beszélsz. Hanem randevúztatok, tetszel neki, és ez UTÁN jöttél össze mással.

Ég és föld a különbség.

2015. márc. 3. 10:07
 6/7 A kérdező kommentje:
de, en a multrol beszelek, en voltam valakivel, es a kerdes az, hogy most akivel ismerkedem, ha tudna, hogy voltam azzal a haverral, az zavarna-e ot?
2015. márc. 3. 10:53
 7/7 anonim válasza:
Hát az lehet, hogy zavarná, ha a két haver megtárgyalta, milyen volt veled. Most arra a variációra gondolok, ahol több is történt a csókolózásnál. Ha az illető férfiak barátok, akkor esetleg megharagszanak egymásra emiatt.
2015. márc. 3. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!