Nagyon tetszik egy srác a suliban, mit csináljak uristen? *-*
Figyelt kérdés
ha a folyosón meglátom így kb elkap a szívroham meg minden,biztos nem tudnám "leszólítani". párszor már így összenéztünk meg ilyenek de nem tudom hogy én tetszem-e neki . most várjak a csodára?:c2015. márc. 2. 19:05
2/6 anonim válasza:
koszonj ra es ha aranyosan visszakoszon akkor te is tetszel neki :)ennyi a varazslat
3/6 helyes1234 válasza:
semmit. nincs esélyed
De mindig nézed vagy mi?
korod?
menjetek wcbe! ajánlom minden vágyam lenne
4/6 anonim válasza:
Nem tetszel neki, a mögötted sétáló lányt nézte, látod majd, hogy egymás kezét fogják a folyosón és ad neki egy csókot, pánikrohamokat kapsz otthon, metanolt iszol, megvakulsz és meghalsz.
5/6 anonim válasza:
A sok elöttem szóló fsz ellenére én azt mondom simán van esélyed;) ha van kedved írj és megmondom mit csinálj
6/6 Norbi777 válasza:
jómagam srác vagyok de belém is kicsi bátorság szorult nekem minden vágyam lenne ha egy lány össze akarna velem jönni szerintem szólisd le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!