Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan fiúk, akik...

Vannak itt olyan fiúk, akik elmúltak már 20 évesek, és még nem volt barátnőjük?

Figyelt kérdés
Nem, hangsúlyozom: NEM ismerkedni akarok. Arra vagyok inkább kíváncsi, hogy ti hogy viselitek, és mennyit próbálkoztatok eddig.
2015. márc. 2. 18:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Vannak.
2015. márc. 2. 18:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem próbálkoztam én semennyit. Nem vonz a szex/csók, amit meg igényelnék egy párkapcsolatból, azt megkapom egy baráttól is.
2015. márc. 2. 18:49
 3/14 anonim válasza:
Már nem azért, én nem ilyen vagyok, de mibe kerülne neked, ha nyitott lennél a többi srácra itt? NEM akarok, nem akarok, mindenki ezt mondja, aztán meg rinyál, hogy rá se b...ák az ajtót. :D
2015. márc. 2. 18:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném azért, hogy fiú vagyok... :D
2015. márc. 2. 18:53
 5/14 anonim válasza:
az ilyeneket eddig vagy nem érdekelték a nők, vagy b. zi hajlamúak, vagy be sz.rik és nem próbálkoztak eléggé, vagyis nem voltak elég vagányak, ami valljuk meg egy fiúnak alapeleme. kell a lazaság, humor :)) eeennnnyiii el se tudnátok hinni milyen egyszerű az egész.. kis buták :)
2015. márc. 2. 19:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Vagy csak tényleg nem érdekelnek. De hát persze, biztos jobban tudod.
2015. márc. 2. 19:12
 7/14 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor a tisztánlátás végett elmondom, hogy énnekem mik a tapasztalataim.

18 voltam, amikor egy olyan lány érdekelt, aki engem semmibe se nézett volna. Nem is próbálkoztam, nem is lett volna értelme.

19 éves koromban majdnem lett valami, aztán abban a pillanatban, hogy megpróbáltam lépéseket tenni, hirtelen teljesen eltűnt a csaj. Mondjuk ezt különösebben nem bánom így utólag, csak "a semminél több, csak legyen már valami" alapon érdekelt.

20 éves voltam, amikor első és utolsó alkalommal az utcán (vagyis vasútállomáson) leszólítottam egy lányt. Kínos volt az egész, bár utána beszéltünk még párszor. Aztán amikor elmondtam, mi van, elküldött. Na jó, nem elküldött, de visszautasított.

21 évesen át lettem verve, egyik pillanatról a másikra eltűnt a lány, mielőtt bármi is történhetett volna. Úgy, hogy előtte sokat beszéltünk, találkoztunk is, sőt kifejezetten fontosnak tűntem számára. Ő volt az egyetlen, akit úgy tényleg, igazán szerettem is, de nem, mit képzelek én magamról, hogy egyáltalán valami is összejön. Mondjuk azzal vigasztaltam magamat, hogy messze lakik, de hónapokig teljesen magam alatt voltam.

Most 22 vagyok. És nagyon szar így hót magányosan. Ezért kérdeztem, hogy vannak-e mások is, akik hasonló cipőben járnak, és hogy ők hogy viselik el.

2015. márc. 2. 19:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem eddig csak alkalmi kapcsolataim voltak. Most 28 vagyok. Évente van kb. 1-2 olyan nő akivel hosszabb távra is el tudnám képzelni, de valamiért eddig még nem jött össze.

Amiket leírtál, azokon szinte minden férfi átmegy. Átverés, eltűnés, visszautasítás. lesz majd jobb is. Azt gondolod majd bárcsak nemet mondott volna a randira.

2015. márc. 2. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"az ilyeneket eddig vagy nem érdekelték a nők, vagy b. zi hajlamúak, vagy be sz.rik és nem próbálkoztak eléggé, vagyis nem voltak elég vagányak, ami valljuk meg egy fiúnak alapeleme. kell a lazaság, humor :)) eeennnnyiii el se tudnátok hinni milyen egyszerű az egész.. kis buták :)"

Vagy mondjuk traumákon mentek át, amik miatt komplexusaik lettek, amiket kezelni kell. Nem mindenkinek olyan egyszerű a lelkivilága, mint egy rozsdás szög. Elmehetsz a q***a @nyádba.

2015. márc. 8. 00:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy nekem kb. akkora nemi vágyam van, mint három fiúnak együttvéve, és valószínűleg jóval nagyobb, mint neked. Csak nem volt olyan egyszerű az életem, mint neked. És én magam se vagyok olyan egyszerű. Én is ismerek focistákat, akiknek egy értelmes gondolatuk még nem volt életükben, de bomlanak utánuk a csajok. Ez van, a csajokat nem érdemek és IQ alapján osztják ki. Felőlem lehetsz akármekkora Casanova, ettől még nem vagy senki a szememben. 20 évvel később simán lehet, hogy te fogsz takarítani az én irodámban, arrogáns köcsög.
2015. márc. 8. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!