Annak ellenére, hogy van barátnőjük, kereshetem őket?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elkezdtem egy új sportot űzni, ezáltal megismertem néhány fiút, akik felajánlották hogy segítenek nekem és azt mondták hogy nyugodtan szóljak ha sportolni van kedvem és jönnek velem (külön-külön mondták, nem egyidőben). Nem vagyok nagy facebook fan (nem is ott beszéltünk,hanem személyesen,egy közös társaság által), de kicsit megnézegettem az adatlapjukat, miután lájkolgatnak nekem, és hát kiderült hogy majdnem mindegyiküknek van barátnője, kapcsolata. És hát én elég félős vagyok,nem akarom h azt higgyék tolakodó vagyok,dehát ők mondták hogy kereshetem őket... akkor írhatok nekik nyugodt szívvel hogy menjünk sportolni??
20/L
2014. okt. 20. 22:48
2/5 anonim válasza:
Mért nem a barátnőjével megy vagy a haverokkal? Nem tudom ez igy nekem furcsa.... Én biztos nem így csinálnám. engem pl. barátnőm szokott kisérni ide oda vagy ha futok akkor bringával jön velem. Azért örülök, hogy megfordult a kérdés a fejedben, szimpatikus tőled.
3/5 A kérdező kommentje:
A barátnőket nem érdekli ez a bizonyos sport, a haverokkal eljárkálnak, de eljárkálnának velem is.
2014. okt. 20. 22:51
4/5 anonim válasza:
Második vagyok és azt hiszem mindegy ha jobban belegondolunk, csak ne olyan szándékuk legyen, meg vigyázz ne csábitsd el egyiket se szándékosan. :)
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne nagyon, mert, miattad fognak szétmenni, ha úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!