A pasik miért nézik tök feltűnően a vékony lányokat ha nem kezdeményezne náluk? Meg azok a pasik is akiknek van barátnőjük és ott megy mellettük? Normális válaszokat várok!
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 17:29
1/16 anonim válasza:
Azért,mert kezdeményezne,csak nem mer,nincs hozzá hangulata..stb vagy csak a helyzet nem aktuális:)
2/16 anonim válasza:
Hát, már aki...
Én a kicsit vastagabbakat is meg szoktam nézni, csak a naaagyon kövér(80 körüli) csajokat nem nézem meg egyáltalán. Hát, hogy feltűnően-e az már bunkósági szint kérdése. A barátnővel menés közben meg én úgy voltam, hogy akkor csakis ő a fontos, mást észre se vettem.
3/16 szimi14 válasza:
ez már szemétség ha a fiúnak van is barátnője
4/16 anonim válasza:
Ez tényleg undorító,hogy a pasinak van barátnője és közben másokat néz feltűnően.Ez bunkóságra vall.
5/16 anonim válasza:
Te a cukrászdában miért nézed a sütiket, ha nem eszed meg ott helyben mindet?
6/16 anonim válasza:
Mert gyönyörűek!
De nem feltétlen tűnnek olyannak, aki mellett szívesen fel is ébrednének, és megtartanák hosszútávra...
7/16 anonim válasza:
jó dolog csak nézni őket. nem biztos, hogy annyira tetszik, hogy kezdeményezzen is. meg jobb a jó csajokat nézni, mint a fákat, vagy a villamos padlóját, nem?:D
8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. jún. 20. 18:32
9/16 anonim válasza:
Még szép, hogy nézem, ha már szóba sem állnak egy magamfajta ronda fiúval. :D
10/16 anonim válasza:
a pasik helyett még én szégyellem magam,mikor úgy bámulnak,hogy mellette a barátnője... szánalmasok,sok ilyen fsz van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!