Fiúk! Mennyire zavarnak a striák vékony lányokon?
ha egy lány túlsúlyos volt, lefogyott, de striás a bőre, az nagyon zavar titeket?
kort is írjatok :)
Itt mindenki olyan kedves és elnéző:) De ha élőben látnátok az ilyen szépséghibákat, főleg ha nagyon rondák és szembetűnőek már más lenne a vélemény.
Én őszintén megmondom, hogy engem zavarna, de ha nagyon szeretném a lányt, akkor elfogadnám. De ha idegen csajon látnék ilyet nem tetszene.
Nekem semmi bajom nem lenne vele.
De az tény, hogy én más szemszögből nézem a dolgot, mert sajnos nekem tele van vele a hasam, csípőm.
Szintén túlsúly miatt, aminek jó részét ugyan sikerült leadni.
24F
nem zavar, elismerésre méltó, hogy változtattál az életeden! :)
képet is mutatnál? :)
Keress eleve olyan fiút, akivel olyan a kapcsolatod a kezdetektől, hogy ez nem gond.
Én azokkal értek egyet akik azt mondják, hogy tartsunk egészséges egyensúlyt az önmagunk elfogadása és az önmagunkon való változtatni akarás között.
Békülj ki a striáiddal vagy tégy ellenük amit lehet.
Megpróbálhatod megszeretni is őket, hiszen mint az előbb írta valaki elismerésre méltó, hogy változtattál az életeden.
A belső béke szerintem szinte mindenre gyógyír az életben.
Ismerek néhány ilyen embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!