Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mennyire zavarnak a...

Fiúk! Mennyire zavarnak a striák vékony lányokon?

Figyelt kérdés

ha egy lány túlsúlyos volt, lefogyott, de striás a bőre, az nagyon zavar titeket?

kort is írjatok :)

2014. jún. 13. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem zavar :) 22/F
2014. jún. 13. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
ha őt nem zavarják a hegeim engem se a striák, meg amúgy sem.
2014. jún. 13. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
semennyire sem. még szexis is olykor.
2014. jún. 13. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Rajtam fiúként ugyanezek szerintem zavaróbbak.
2014. jún. 13. 14:43
 5/10 anonim ***** válasza:
9%

Itt mindenki olyan kedves és elnéző:) De ha élőben látnátok az ilyen szépséghibákat, főleg ha nagyon rondák és szembetűnőek már más lenne a vélemény.

Én őszintén megmondom, hogy engem zavarna, de ha nagyon szeretném a lányt, akkor elfogadnám. De ha idegen csajon látnék ilyet nem tetszene.

2014. jún. 13. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom nem lenne vele.

De az tény, hogy én más szemszögből nézem a dolgot, mert sajnos nekem tele van vele a hasam, csípőm.

Szintén túlsúly miatt, aminek jó részét ugyan sikerült leadni.

24F

2014. jún. 13. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Őszintén? A volt barátnőm (öt évig voltunk együtt, ebből három évet együtt is éltünk) combjának az oldalán, meg egy kicsit feljebb a csípőjénél voltak ilyen striás foltocskák, és rohadtul izgatott úgy ahogy volt. Szép alakja volt eleve, formás combok, formás fenék, meg aztán ha egyszer szerelmes voltam belé, ezeket nem hibáknak tekintettem, hanem még vonzónak is. 31/F
2014. jún. 13. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:

nem zavar, elismerésre méltó, hogy változtattál az életeden! :)

képet is mutatnál? :)

2014. jún. 13. 15:43
 9/10 anonim ***** válasza:
a barátnőmnek van. Nem izgat, de nincs is veke semmi problémám. Ha lenne, akkor az azt jelentené, h a lánnyal van problémám
2014. jún. 13. 16:51
 10/10 Tegez ***** válasza:

Keress eleve olyan fiút, akivel olyan a kapcsolatod a kezdetektől, hogy ez nem gond.

Én azokkal értek egyet akik azt mondják, hogy tartsunk egészséges egyensúlyt az önmagunk elfogadása és az önmagunkon való változtatni akarás között.

Békülj ki a striáiddal vagy tégy ellenük amit lehet.

Megpróbálhatod megszeretni is őket, hiszen mint az előbb írta valaki elismerésre méltó, hogy változtattál az életeden.

A belső béke szerintem szinte mindenre gyógyír az életben.

Ismerek néhány ilyen embert.

2014. jún. 21. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!