Mennyire veszitek nyomulásnak srácok, ha valaki valamilyen indokkal keres fel titeket, vagy ír nektek akár interneten keresztül?
Gondoltam, hogy ráírok a kiszemeltemre, találtam is egy indokot, de kicsit átlátszó... "Csak úgy" végképp nem szeretnék, meg kell indítani valami beszédtémát is. Nem akarom hogy gáz legyen, ha esetleg nem érdeklem. :)
Ez még elfogadható? Ja, meg ilyenkor, ha bejön a lány, hogy reagáltok? Nem írtok vissza olyan gyorsan, húzzátok az agyát vagy egyből felbátorodtok és elkezdtek dumálni?
Köszi! 19 L :)
Ugye, hogy nem is volt olyan vészes. :)
Ez, hogy lelépett pár mondat után szerintem nem jelent semmit.
Lehet, hogy volt valami dolga és nem közölte veled miért lép le.
Legközelebb beszéljetek meg egy olyan időpontot amikor mindketten ráértek és nyugodtan tudtok chatelni. :)
Ez az, légy vele kedves, jó fej.
Ha nem is lesz belőle semmi, de te megpróbáltad és ez a lényeg.
Sok sikert. :)
#5 voltam
Szia! Én ugyan lányként írok, de tegnap én is ráírtam arra a fiúra aki tetszik nekem. Sokáig halogattam, de rávettem magam végül, és jól sült el. Egész este beszélgettünk, és tetszem neki én is. Pont mondta nekem, hogy ritka hogy lány kezdeményez de nincs ebből semmi gond.
Szóval csak biztatni tudlak, hajrá!:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!