Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valamilyen jó, tanulható...

Van valamilyen jó, tanulható kézikönyv a nőkhöz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egyszerűen meglep az, hogy azokhoz a nőkhöz, akik kicsit bátrabbak vagy komolyabbak lennének, azokhoz nem lehet közel kerülni. Komoly kapcsolatot szeretnék, de ismerkedős oldalakon is és személyesen is, ha komolyan beszélgetek, viccelődök, semmi sem történik :D Ha meg laza kapcsolatot szeretnék, akkor meg én vagyok a legutolsó szemétláda :D Nekem jó lenne teljesen laza kapcsolat is, ha komolyat nem akartok, de néha az az érzésem, hogy se így, se úgy nem lehet néhány nőhöz közeledni.

Persze megy az ismerkedés olyanokkal, akik vagy félénkek, stresszelősek, vagy valamilyen szépséghibájuk van, de szerintem az a kapcsolat tart sokáig, ahol külsőre és belsőre is vonz az illető és olyan nővel szeretnék kapcsolatot.

2015. febr. 23. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze.

[link]

2015. febr. 23. 13:57
 2/5 anonim válasza:
Minden nő mást szeret, erről nehéz lenne könyvet írni, ismerek könyveket ebben a témában, pl. Csernus Imre tollából, vagy aminek az a címe, hogy "A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról érkeztek" !Rengeteg ilyen könyv van de a kérdésedre válaszként az a véleményem, hogy amelyik nőnek/lánynak szimpatikus vagy, az közel fog magához engedni. A jó humort szinte minden nő szereti, kiindulási alapnak szerintem jó lehet.
2015. febr. 23. 13:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...Tipikusan azokkal tudok szót érteni és azokkal alakulna valami, akik annyira nagyon azért nem jönnek be.
2015. febr. 23. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
2015. febr. 23. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan lányok közelednek feléd, akik neked nem tetszenek, akkor fogadd el, hogy nem valószínűleg az a te szinted. Ha jól néznél ki, (vagy ha lenne egy tonna pénzed) akkor olyanok is felfigyelnének rád, akiket te jó nőnek tartasz. Ezt el kell fogadni, mint ahogy azt is, ha valaki alacsony/szeplős/lapátfogú/x lábú/stb. mindenkinek megvan a maga hibája, amivel együtt kell élnie.
2015. febr. 23. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!