Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az alábbi elit társközvetítőrő...

Az alábbi elit társközvetítőről van valakinek valamilyen tapasztalata? www.exkluzivtarskereso.hu

Figyelt kérdés

30-as férfiként, komoly társat keresve, megjártam már számtalan online társkereső oldalt, pocsék tapasztalatokkal (a nők nagyrész csak szórakozik, kihasználja a társkeresőkön uralkodó állapotokat, hogy az egójukat fényezzék), úgy gondolom, megpróbálnék most egy magasabb szintű társkeresési módot. Felvettem velük a kapcsolatot, nagyon szimpatikusnak és hozzáértőnek tűnnek, igaz az áraik kissé húzósak, de nem megfizethetetlen.

Persze nyilván nem várható el egy szolgáltatótól, hogy ne a lehető legjobb színben tűntesse fel magát, ezért mielőtt belevágnék, érdeklődnék, van-e valakinek bármilyen tapasztalata? Valóban megéri a befektetett pénz és energia, tényleg többségben vannak náluk a komoly társkereső nők a férfiakhoz képest? (ezt tudom a legnehezebben elhinni)

Tényleg olyan magas sikerességi rátával dolgoznak, mint ahogy a honlapon írják?

Hangsúlyozom, tapasztalatra lennék kíváncsi, nem véleményre vagy egyéni sejtésekre!

2015. febr. 15. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Ott is az lesz, mint az összes többi társkereső oldalon. Személyesen miért nem próbálod meg?
2015. febr. 15. 15:13
 2/9 A kérdező kommentje:

Ugyanaz biztosan nem lesz, mert ez nem olyan klasszikus társkereső honlap, amire csak fel kell regisztrálni, és már özönlenek is ezrével a levelek és flörtök (feltéve, ha nő az illető), hanem itt személyes konzultáció utáni kiajánlások történnek, és egy elég komoly összeget kell befizetni tagdíjként, ebből gondolom, hogy aki náluk próbál ismerkedni, az tényleg komolyan gondolja a dolgot, és nem komolytalan, nem szórakozik.

És hogy miért nem próbálkozom személyesen? Nyilván azért, mert 30 fölött, mikor az embernek munkája van, a régi baráti kör nagy része családos, kevésbé jár el szórakozni, ismerkedni, lehetőségek sem adódnak, hogy hol ismerkedjen az ember. Plusz, sajnos, régen sem voltam igazán sikeres az ismerkedésben, ezt el kell fogadni, hogy vannak ilyen emberek, akiknek ez nem megy olyan könnyen.

Egyébként a válaszod tapasztalatból ered, vagy csak sejtésből kiinduló magánvélemény?

2015. febr. 15. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból írtam. Én is így voltam vele, mint te, személyesen nem ismerkedtem, a neten próbáltam, ami persze nem hozott eredményt, csak fizettem és fizettem. Végül már annyira el voltam keseredve, hogy elkezdtem gondolkodni, hogy nem velem van-e a probléma. Elkezdtem átgondolni, hogy milyen az életem, milyen vagyok én, és sok gondot fedeztem fel, ami önbizalomhiányt okoz nálam. Beláttam, hogy egyedül nem tudom ezt megoldani, így tanácsot kértem. Azóta már másképp látom a világot, boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, és már oda merek menni a lányhoz személyesen is. Igaz, hosszabb kapcsolataim nem voltak még, de úgy érzem, kezdek jó úton haladni.

Gondolkodj el, hogy miért nem önmagadról írtál, és miért általánosítottál az emberre.

2015. febr. 15. 15:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Ezen már én is túl vagyok, hogy átgondoljam, mi lehet a probléma, és miért vagyok sikertelen. De ez a kérdés itt most nem erről szól, hanem konkrétan a kérdésben feltett társközvetítőről lennék kíváncsi vélményekre, tapasztalatokra.

Gondolkodj el, hogy miért nem önmagadról írtál, és miért általánosítottál az emberre.

Ezt a mondatot nem is értem, mire írtad válaszul. Mikor és mit általánosítottam én az emberre?

2015. febr. 15. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
"Nyilván azért, mert 30 fölött, mikor az embernek munkája van, a régi baráti kör nagy része családos, kevésbé jár el szórakozni, ismerkedni, lehetőségek sem adódnak, hogy hol ismerkedjen az ember. Plusz, sajnos, régen sem voltam igazán sikeres az ismerkedésben, ezt el kell fogadni, hogy vannak ilyen emberek, akiknek ez nem megy olyan könnyen. "
2015. febr. 15. 16:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Ez nem az emberre történő általánosítás, közismert tény, hogy akinek kialakult egy saját, felnőtt életritmusa, akkor nagyon beszűkülnek az ismerkedési lehetőségek. Ez az én esetemben pontosan így történt, ezért van szükségem más forrásokra az ismerkedéshez, mert leszólítgatni nőket sosem tudtam, nem is mertem, és még amikor voltak ismerkedési lehetőségeim, akkor sem voltam igazán sikeres.

Tessék, most önmagamról beszéltem, így már elégedett vagy? :)

2015. febr. 15. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne fizess egy ilyen cégnek sem.Próbáld kislabilizálni melyik társkereső milyen emberekkel van tele.Ott van az RTL klub honlapján egy társkereső,asszem a NLC-n is van(Nők lapja),stb.Ez esetben kerüld pl. a Love.hu-t,ott sok az idétlen fiatal.
2015. febr. 15. 17:07
 8/9 A kérdező kommentje:

7-es, köszönöm a tippet, de én rengeteg online társkeresőt próbáltam már, és mindegyiknél ugyanaz volt a tapasztalat, tökéletesen ugyanolyan típusú emberekkel van tele mindegyik, és pont azért, mert könnyen elérhető, szinte ingyen vagy fillérekért, bárkinek. Mindegyiknél pontosan ugyanazok a tapasztalatok: a nők túlnyomó többsége egyetlen betű válaszra sem méltatja az embert, akivel el lehet kezdeni valahogy levelezni, annak a nagyrésze is szó nélkül eltűnik néhány levélváltás után. És az a nagyon kevés, akivel esetleg el lehet jutni egy-egy találkozóig, azokkal sem lehet mit kezdeni, mert az első randin kikosaraznak, vagy utána kezdenek látványosan lekoptatni, állandó elfoglaltságra hivatkozva, vagy csak nem reagálnak többé a levelekre, üzenetekre. Vagy, van aki a másik szokásos dumákkal jön, hogy "nem volt meg a szikra" meg "nem működött a kémia" ésatöbbi.

Azt remélem, hogy talán egy olyan helyen, ahol tényleg komoly szándékú, értelmes, intelligens nők vannak, akik maguk is sokat áldoztak az ügyre, ők talán tényleg komolyabbak egy fokkal.

2015. febr. 15. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:
És miért nem írod le röviden, hogy kit keresel, mik a paraméterek. Hátha itt is mákod lesz, néha vannak erre jó csajok is.
2015. ápr. 18. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!