Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire veszitek nyomulásnak...

Mennyire veszitek nyomulásnak srácok, ha valaki valamilyen indokkal keres fel titeket, vagy ír nektek akár interneten keresztül?

Figyelt kérdés

Gondoltam, hogy ráírok a kiszemeltemre, találtam is egy indokot, de kicsit átlátszó... "Csak úgy" végképp nem szeretnék, meg kell indítani valami beszédtémát is. Nem akarom hogy gáz legyen, ha esetleg nem érdeklem. :)

Ez még elfogadható? Ja, meg ilyenkor, ha bejön a lány, hogy reagáltok? Nem írtok vissza olyan gyorsan, húzzátok az agyát vagy egyből felbátorodtok és elkezdtek dumálni?

Köszi! 19 L :)

2015. márc. 1. 17:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nyolj
2015. márc. 1. 17:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha bejön a csaj, akkor örülök neki, bármilyen témával is ír, ha meg nem, akkor elválaszolgatok barátilag
2015. márc. 1. 17:56
 3/14 opened paradise ***** válasza:
Semennyire,de ha igen,szerintem akkor se baj.
2015. márc. 1. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj rá, nincs olyan fiú, aki ne örülne neki :D
2015. márc. 1. 17:57
 5/14 anonim ***** válasza:

Már miért venném nyomulásnak?

Ha akar akkor rám ír, szerintem ez egy tök normális dolog.

Beszélgettem több lánnyal is interneten, de sajnos messze voltak tőlem és volt többször, hogy ők írtak rám.

Ez egy olyan dolog, hogy vagyok az utcán és nem veszem észre az ismerősömet, de ő igen és rám köszön.

Mit gondoljak erről? Szerintem ez így normális, hogy egyik ember keresi a másik társaságát, ha meg a másiknak ez irritáló, akkor úgy is jelzi.

27/F

2015. márc. 1. 17:59
 6/14 anonim ***** válasza:
írj rá nyugodtan
2015. márc. 1. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Sok fiú természetesen nagyon örülne neki, de szerintem ráírás előtt azért nézz utána, hogy szingli-e a kiszemelted.

Ha komoly kapcsolatban van, nagyobb kárt is okozhatsz, mint gondolnád.

2015. márc. 1. 18:03
 8/14 A kérdező kommentje:

De mi annyira nem vagyunk "jó" ismerősök. :) Egy iskolába járunk évfolyamtársak vagyunk csak. kb. 1 hete találkoztunk a farsangi buliban, előtte meg csak hébe hóba, max köszöntünk egymásnak.

Húú ráírtam... beszéltünk pár mondatot, aztán kiírta, jelezte, hogy látta, és kilépett. :/ Ez nem túl bíztató. De legalább megpróbáltam. :D

2015. márc. 1. 18:04
 9/14 anonim ***** válasza:
A csak úgy is elfogadható. Csak annyit fog gondolni rólad, hogy nyitott vagy semmi rosszabbat
2015. márc. 1. 18:10
 10/14 A kérdező kommentje:

Igaz! :D Ha nem is ír többet vissza, ha találkozunk újra, akár suliban, akár egy buliban, mosolygok,laza jófej leszek, és köszönök neki! ^-^

átgondoltam, és lehet, akkor sincs minden veszve, ha nem ír vissza, lehet ő sem biztos a dolgában, és nem tudja merjen-e új témát felhozni, és tényleg nem csak ennyit akartam-e tudatni vele. :) Pozitivitás! :D

2015. márc. 1. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!