Merre vagytok ti 26 és 39 év közötti diplomás őrültek?
Pénz, munkahely és a külső lényegtelen. A diploma viszont fontos. Lehet megkövezni. És legyél okos. Meg őrült.
Lány voltam.
Az én diplomámhoz vezető út egyátalán nem volt szexi. Éjszakákon át rajzolás, tanulás, bukás újrakezdés, stb...
Őrült voltam mikor belevágtam, de végül csak sikerült. Inkább egy nagy és hosszantartó küzdelemhez tudnám hasonlítani.
Sokaktól hallottam, hogy az egyetemi évek az ember legszebb évei, nos akkor nem akarom tudni mi vár rám ezután... (Egyébként szerintem ez a legszebb évekre vonatkozó állítás nem igaz, legalábbis esetemben semmiképp.)
Utólag tényleg megszépül. Sokat küszködtem az alapszakommal, most mesterképzésen vagyok egy másik intézményben. Visszasírom a bsc-t. Közben nem, de utólag tényleg úgy érzem, hogy a legszebb éveim voltak.
Pénzem nincs, egyelőre munkahelyem sem, a külsőm elmegy, mérnök diplomám van, agyilag nem vagyok zokni és őrültnek is lehet akár nevezni, bár a "papír" komolyabbá tett.
DE, én is lány voltam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!