Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Merre vagytok ti 26 és 39 év...

Merre vagytok ti 26 és 39 év közötti diplomás őrültek?

Figyelt kérdés

Pénz, munkahely és a külső lényegtelen. A diploma viszont fontos. Lehet megkövezni. És legyél okos. Meg őrült.

Lány voltam.

2015. márc. 1. 17:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Rendelkezem vele! Kettővel is! :) Minden stimmel, épp csak pö-csöd van, ez a baj.
2015. márc. 1. 17:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Nunim van.
2015. márc. 1. 17:34
 3/17 anonim ***** válasza:

Itt vagyok. :)

Hova menjünk élveboncolni?

4/17 anonim ***** válasza:

Hát én elég őrült vagyok és okos is talán, mások szerint legalábbis.

Te mit szeretnél? Ismerkedni? Vagy ez csak egy kérdés?

5/17 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy ezt itt senki sem hiszi el, amíg nem bizonyítod. :)
 6/17 anonim ***** válasza:
Tényleg kamu. :P
2015. márc. 1. 17:36
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem akkor már a külső fontosabb lenne, mint a diploma. Az "csak" egy papír.

Ja a másik. Lényegtelen a munkahely. És ha egy gyárban dolgozik diplomával?? Az is szerintem teljesen rendben van, de akkor meg nincs értelme ennyire ragaszkodni a diplomához.

2015. márc. 1. 17:37
 8/17 anonim ***** válasza:

Lány? Szerintem inkább kislány vagy, de még azok sem írnak ilyen marhaságokat.

Fontos a diploma...? Azon kívül, hogy egy papír, semmi jelentősége nincs. Én kint Svájcban 4 nap alatt megkerestem 100 000 Ft-nak megfelelő összeget, szorozd ezt be akkor egy hónappal, ha egy héten 5 napot dolgozok, mennyit lehet keresni... Egy átlagos diplomás aligha kereshetne ennyit egy hónap alatt, sőt még elhelyezkedni sem tudnak, apám mesélte, hogy beszélgetett olyanokkal, akik újságkihordók.

Aztán miért lehet még fontos a diploma, talán a lexikális tudás miatt? Ismerek olyan nőt, akinek több diplomája is van, még sem egy okos nő. Meg is lepődtem rajta, hogy tanárnő, mert az igazán mély, filozófiai kérdésekre nem tud válaszolni.

Akkor miért fontos a diploma? Azért, hogy mutogasd hogy "diplomás vagyok, ezért okosabb és gazdagabb vagyok, mint egy átlag ember", noha a valóság ezt nem igazán tükrözi. Én ezért is nem tanultam tovább, mert felesleges. Tökéletesen megvagyok diploma nélkül is.

2015. márc. 1. 17:38
 9/17 A kérdező kommentje:
A diplomához vezető út az, ami őrületesen szexi. Sajnálom, nekem ez jön be. Másoknak az izmos felsőtest.
2015. márc. 1. 17:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Az okos és örült elvárást értem, de minek olyan fontos neked a diploma?

Te mit tudsz beleadni egy kapcsolatba?

Ha lány voltál, akkor most mi vagy? :)

Ha a külső, pénz és munkahely nem lényeg akkor ennyi erővel egy hajléktalannal is randizhatsz.

Láttam olyan műsort ahol mutattak sok kisemmizett diplomást akik hajléktalanok lettek.

Ott nincs pénz, munkahely és külső sem valami szép, ellenben lehet valamelyik okos és örült is, pont neked való. :)

2015. márc. 1. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!