Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » El lehet rontani ilyenkor is...

El lehet rontani ilyenkor is a dolgokat vagy csak én képzelem be?

Figyelt kérdés

Pár napja egy szórakozó helyen, úgy láttam szimpatikus vagyok az egyik évfolyamtársamnak, és felkértem táncolni, előtte már beszélgettünk az este folyamán. Bele is ment a dologba, előtte úgy láttam be jövök neki, de tánc után nem kérdezte meg a nevemet ( nem hiszem, hogy tudja,) se a számomat nem kérte el, pedig beszéltünk utána.

Úgy érzem valamit nagyon elszúrhattam. :/ Az lehetett a gond, hogy volt, hogy rossz felé fordultam, vagy nem is ő akart megpördíteni, de én fordultam egyet. De ezt mind mosolyogva. Vagy lehet nem voltam elég konkrét, lehet túlságosan haveri szintet mutattam utána.Vagy azt látta, hogy picit izgultam. Srácok, ti egy ilyen esetben, mikor fújnátok visszavonulót? Gondoltam bejelölöm neten, nyomulásnak számítana, ha esetleg nem jövök be neki? :) Azért magamat nem akarom lejáratni.

20 L

2015. márc. 1. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

1. Lehet, hogy túl haveri jelzéseket adtál le. ez amúgy mindkét nemnél elég gyakori hiba.

2. És az is lehet, hogy tényleg csak táncolni akart.

3. Vagy rájött, hogy veled aznap este szerinte nem lesz szex :) Szóval egyből hanyagolt.

2015. márc. 1. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
És mi van ha szimplán nem jössz be neki, csak nem akart bunkó lenni azzal, hogy visszautasít?
2015. márc. 1. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
4.Az is lehet hogy csak simán meleg volt. Őket imdáják a csajok, mert ők az "igazi pasik" :D
2015. márc. 1. 14:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem meleg, határozottan férfias, de igen ez lehet egy új opció. :D Azért meg tudom állapítani, ha valaki érdeklődve néz rám, nem arról szólt, hogy nem akart bunkó lenni, simán mondhatott volna nemet is, amúgy is előtte már mentek el a barátai, és mondhatta volna, hogy neki is mennie kell. :)
2015. márc. 1. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát én mondjuk simán bejelölném, talán rá is írnék, és ha semmi reakció, akkor hagynám.
2015. márc. 1. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak félénk és nem tudta hogyan kéne közelednie feléd. Én is ilyen vagyok. Van amikor teljesen leblokkolok és csak hallgatok meg mosolygok a lányra. 26/F
2015. márc. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!