Milyen ismerkedési fázisig lehet elmenni több lánnyal is úgy, hogy tisztességes legyen?
Figyelt kérdés
természetes, ha az ember több lányt is próbál megismerni egy időben, aztán, akivel lehet több, ott megy tovább. de mikor kell a többi lánytól nagyobb távot tartani? az első randitól kezdve, vagy első csók, vagy ha valakivel kimondtam, hogy járunk?2015. febr. 28. 19:24
3/5 anonim válasza:
szerintem meg ki mit érez tisztességesnek.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyire természetes, szerintem undorító. Egy lánnyal találkozom, azért, mert Ő tetszik, Őt szeretem, Vele akarok lenni, úgy érzem, hogy Ő az, aki a párom lesz sokáig. Nem egy akármilyen lány a sokból, akit lehet, hogy addig b**zok, míg megkedvelem és összeköltözhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!