Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hey lányok! Ti milyen ismerked...

Hey lányok! Ti milyen ismerkedési szituációkat szerettek igazán?

Figyelt kérdés
Hol szerettek ismerkedni leginkább? És mit szerettek, ha egy fiú odamegy hozzátok milyen szöveget nyomjon? Feltételezem nem szeretitek a nyomulós fickókat vagy tévedek? Fejtsétek ki bőven , mert kíváncsi vagyok. Korotokat is írjátok ki :)

2015. febr. 18. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan kérdés,amire a legtöbb fiú kíváncsi XD
2015. febr. 18. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Én mondjuk a netes ismerkedést kifejezetten utálom.

Szólítottak már le a boltban, az iskolában, koripályán, buliban, nyári rendezvényen...

Ezek szerintem alkalmas helyek az ismerkedéshez.

Modjuk a bolti ismerkedés az úgy nézett ki, hogy odajött hozzám, mert nem találta a majonézt. Én meg segítettem neki megkeresni. Aztán beszédbe elegyedtünk, nem volt nehéz vele beszélgetni, mert nagydumás volt a srác.

Amúgy azt vettem észre, hogy az esetek többségében a megfelelő önbizalommal rendelkező, beszédes srácok mertek kezdeményezni. (nem volt mindegyik egy Adonisz, de a kisugárzásukkal jól tudták kompenzálni)

Amúgy 23 éves vagyok!

2015. febr. 18. 22:46
 3/5 anonim válasza:
Felveszed a leejtett dolgot :D megmented az utcán az autóktól,neki mész és fellököd és felsegíted :D xD
2015. febr. 18. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó xDDDDD B+!!! :D ez kész ! :D
2015. febr. 19. 00:16
 5/5 anonim válasza:
Igazából ha párszor rám mosolyog és mondjuk elmosolyodom, vagy hirtelen elnézek de utána megint ránézek, utána ha odajön akkor adok neki esélyt.
2016. febr. 11. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!