Hey lányok! Ti milyen ismerkedési szituációkat szerettek igazán?
Figyelt kérdés
Hol szerettek ismerkedni leginkább? És mit szerettek, ha egy fiú odamegy hozzátok milyen szöveget nyomjon? Feltételezem nem szeretitek a nyomulós fickókat vagy tévedek? Fejtsétek ki bőven , mert kíváncsi vagyok. Korotokat is írjátok ki :)2015. febr. 18. 22:33
1/5 anonim válasza:
Ez egy olyan kérdés,amire a legtöbb fiú kíváncsi XD
2/5 anonim válasza:
Én mondjuk a netes ismerkedést kifejezetten utálom.
Szólítottak már le a boltban, az iskolában, koripályán, buliban, nyári rendezvényen...
Ezek szerintem alkalmas helyek az ismerkedéshez.
Modjuk a bolti ismerkedés az úgy nézett ki, hogy odajött hozzám, mert nem találta a majonézt. Én meg segítettem neki megkeresni. Aztán beszédbe elegyedtünk, nem volt nehéz vele beszélgetni, mert nagydumás volt a srác.
Amúgy azt vettem észre, hogy az esetek többségében a megfelelő önbizalommal rendelkező, beszédes srácok mertek kezdeményezni. (nem volt mindegyik egy Adonisz, de a kisugárzásukkal jól tudták kompenzálni)
Amúgy 23 éves vagyok!
3/5 anonim válasza:
Felveszed a leejtett dolgot :D megmented az utcán az autóktól,neki mész és fellököd és felsegíted :D xD
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó xDDDDD B+!!! :D ez kész ! :D
2015. febr. 19. 00:16
5/5 anonim válasza:
Igazából ha párszor rám mosolyog és mondjuk elmosolyodom, vagy hirtelen elnézek de utána megint ránézek, utána ha odajön akkor adok neki esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!