Ti oda mennétek egy lányhoz, aki (. )?
Figyelt kérdés
aki a busz másik végéből szemez veletek? Több lánnyal is elő fordult már. Néha direkt elfordulok :D, majd vissza de megint egymás szemébe nézünk elég sokáig. Nem mosolyog meg semmi de állandóan a szemembe néz. Szemezés ez egyáltalán? Vagy csak szórakoznak ilyenkor a lányok?2015. febr. 26. 21:08
1/5 Girls are ridiculously shallow válasza:
Igen, és általában megszólítanak azzal, hogy "jegyeket, bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni!"
2/5 anonim válasza:
Szerintem mosolyogj ra, es ha viszonozza, akor szabad a palya:)
3/5 opened paradise válasza:
Nem. Jedi elmetrükkel szugerálnám,hogy ő jöjjön oda.
4/5 anonim válasza:
Sztem mind csak a testünket akarja, ki akarnak hasznalni, de nem szabad konnyen adni magunkat, mert himribik leszunk, es teljesen oda lesz a meltosagunk, en pl. keretni szoktam magam eleg sokaig, 3. randin max, de tenyleg max. ket puszi, es fel evig semmi szex. Engem ne nezzen egy buszmegallos csaj se konnyu predanak, elegem az ilyen csajokbol, akiket csak a hormonjaik hajtanak esz nelkul, mar megjartam veluk, sok pofont kaptam az elettol.
5/5 A kérdező kommentje:
utolsónak:
Érdekes szerintem ez pont fordítva szokott lenni. Mondom ezt fiúként. :)
Elegánsabb a stílusom, de nem Brad Pitt arcom van. 3 rétegnyi ruha alatt meg nem látja a testemet. :D
Mondjuk hetente ötször megyek edzésre, de 3 réteg ruha alatt van elrejtve. :D
2015. febr. 27. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!