jó ideje vagyok fent itt-ott, de bevallom nevetséges az egész. Nem vagyok csúnya, se szép, jó adatlapom van (az én vagyok a legszebb legokosabb adatlap száraz), egyéni üzenetet írok mundenkinek (normális üzenetet, őszinte gondolattal), mégis a külsőt nézik. Gáz, amikor a másik semmit sem tölt ki, de elvárja, hogy nekem minden kilegyen töltve. Nagyritkán randi is összejön, de mindig mondom bárcsak otthon maradtam volna, mert annyira mást mutat magából élőbe, mint amit eddig ismertem,mintha hazudott volna magáról. Ti hogy vagytok a társkeresőkkel? Nem járok diszkóba, marad nekem ez...
Nem. Ott a lányok csak a bradpitteknek írnak vissza.
2015. febr. 25. 19:45
5/14 anonim válasza:
Nekem eddig mindössze 3 barátnőm volt, de mindegyiket társkeresőn ismertem meg. Hosszabb kapcsolatok voltak mind. Jelenlegi páromat is ott ismertem meg, 6 éve vagyunk együtt.
30/f
6/14 anonim válasza:
Társkersők nem, de Gyk abszolút igen, pedig akkor pont nem úgy indultam ide, hogy akkor én itt most csajozni fogok, de láss csodát, itt futottam bele abba a nőbe, akibe életemben először szerelmes lettem.
7/14 anonim válasza:
Majdnem az összes barátnőmet neten ismertem meg, bár nem társkeresőkön. Próbálkoztam azokon is, de nem sok lány írt vissza, és lássuk be, néha a felhozatal sem túl jó. Én is mindig egyedi levelet írtam, normálisan megfogalmazva, nem alpári stílusban. Ez manapság kevés. :)
Manapság inkább élőben ismerkedem, egyszerűbb, és látom élőben a lány reakcióját. Így kevesebb az esély rá, hogy egy hamis képet állítson fel magáról.
28F
2015. febr. 25. 19:59
8/14 anonim válasza:
Társkeresőn egy nő kap napi 50-100 levelet, amiknek 98%-a éretlen kandúr, aki csak a farkát szeretné mutogatni. Nem könnyű átjutni a rostán és gondolom, hogy nekik is a faxuk tele lesz egy idő után.
Próbálj meg olyan fényképet berakni és olyan adatlapot csinálni, ami felkelti az érdeklődését. Pont mint egy állásra történő jelentkezéskor.
Egyébként ha így nem megy, akkor maradnak az ismerősök/barátok barátai/ismerősei. Elmész velük kocsmázni és hátha hoznak ismerősöket és megtetszik valaki.
2015. febr. 25. 20:00
9/14 anonim válasza:
#4-es:akkor itt rajtad kívül mindenki Brad Pitt XD
2015. febr. 25. 20:01
10/14 A kérdező kommentje:
akkor itt mindenki brad pitt xd
nyolcas. oyan adatlapom van, azért gondolkodom nem csak gyakorin nyávogok:) már a tárgymezőbe is egyedit írok, nincs is baj vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!