Ciasztok szoval a kerdesem hogy mennyit fogyjak meg? Ez a duci vagy a kover dagadt kategoria? 165. cm korul vagyok es 67,3kg hasam nem nagy inkabb a mellem es a combom. Kep lent
Figyelt kérdés
ha valaki felismer..igy jartam:"DD de nem baj..2015. febr. 24. 16:39
21/29 anonim válasza:
#19 jó buta a doki. ^^' Azzal sztem nem kéne, tán azt akarják hogy csont sovány legyen az ember? -.-
Kérdező kéne fogynod, olyan 8 kg.
22/29 anonim válasza:
Nekem maximálisan az ideálom vagy. Szerintem nem kell fogynod.
23/29 PearlDiver válasza:
Ha jól érzed magad a bőrödben, eszedbe ne jusson fogyókúrázni. A lényeg hogy mozogsz eleget.
24/29 anonim válasza:
Nálam ez a telt, formás kategória. Pont így jó ahogy vagy.
36f
25/29 anonim válasza:
Szerintem -10 kiló, jelenleg duci kategória vagy.
26/29 anonim válasza:
Duci vagy.Én 159cm voltam és 65kg,de sikerült lefogynom egy csomó fogyókúrás sz*rságot kipróbáltam, kardióztam is, most 53kg vagyok és jobban érzem magam a bőrömben, persze nem gyorsan fogytam le, kellett hozzá 7-8hónap, volt, hogy visszaszedtem 5kg-t de szerencsére megint lement és boldogabb az életem,mióta könnyebb vagyok :)
27/29 anonim válasza:
Hasonló az alakom, csak nagyobb vagyok hátul :D
Senki sem fog tudni neked valósat mondani !! Mert mindenkinek van egy ideáljaa, egy látószöge és ahhoz képest néz téged is!! Érted!? :) :D
A lényeg, hogy nöies vagy, csinosan öltözködsz :) és amennyi látszik, az alapján, aranyos - szép arcod van :)
Ha Emellett normális is vagy.
Egy valamire való fiú - férfi sem fog elküldeni !!!
Ha a közérzeteden szeretnél javítani, kezdj el sportolni vagy valami mozgást, napi 20 perc - fél óra elég.
Kövér egyáltalán nem vagy !!! ;) :D :)
29/29 anonim válasza:
Fuuj de rossz mégrémálmomban sem dagadt vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!