Ciasztok szoval a kerdesem hogy mennyit fogyjak meg? Ez a duci vagy a kover dagadt kategoria? 165. cm korul vagyok es 67,3kg hasam nem nagy inkabb a mellem es a combom. Kep lent
Ne haragudj meg, de ebből nem sok minden látszik. Túlságosan eltakar a ruha. Igazábol csak az alsó testedről tudok a kép alapján véleményt mondani. Az nem rossz, az alapján nem vagy kövér, bár láthatóan van felesleg. De ez még a " van mit fogni rajta" kategória. Tehetnél fel másik képet a felsőtestedről. Ahol látni is valamit.
Am nem ismerlek :D
26F
9-es vagyok.
Nem a stílusoddal volt bajom, csupán megjegyeztem hogy az ilyen fekete ruhák jól takarnak. Nem véletlenül ajánlják a sötétebbeket ha takarni akarnak egyes testrészt.
Számok alapján azt mondom hogy legalább 7-8 kiló felesleg van rajtad.
Igazából ahogy érzed, nekem 168cm/60 kilóra közölték iskolaorvosin, hogy súlyosan le kell fogyni, mert nem normális.
ez alapján sok, de ahogy a válaszokat elnézem nem.. tehát gondolom ez is relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!