Miért mondják azt a barátnőim lány osztájtársaim hogy: nem vagyok kövér csak túlsujos?
Figyelt kérdés
azt mondják a 2 nem ugyanaz (szerintem igen) mért mondják ezt mikor én belátom hogy egy dagadt disznó vagyok ( 170cm 80-90kg ) mért mondják hogy ez nem olyan sok? szerintem igen is nagyon sok meg érzem is nem tudok ugy mozogni mint mások 2km is nem 9 hanem 14 perc alat tudom csak lefutni nem találok rendes ruhákat magamra :/ és esküszöm én fogynék de be kel érnem ezzel hogy ilyen dagadt vagyok és maradok is :/ pajzsmirigy2014. dec. 25. 01:27
2/12 anonim válasza:
Nem viccbol mondom de probalj meg ra pajzsmirigy gyogyszert szedni..
En is pajzsmirigybeteg vagyok (kiskoromban en is el voltam hizva) es a gyogyszer hidd el hatasos :)
3/12 anonim válasza:
Mert tapintatosak, szeretnek kultúráltak :)
4/12 anonim válasza:
Gondolom nem akarják hogy szarul érezd magad emiatt
Amúgy tényleg nem lehet tenni ellene? Sok sport, több odafigyelés az étrendre?
5/12 anonim válasza:
omg ...dagadt diszno, egy újabb ōnsajnáltatásra jelōlt...talán, mert nem akarnak megbántani stb.
Amúgy inkább foglalkozz tōbbet az írásképeddel, mint a testtōmegeddel, hidd el tōbb hasznát veszed jelen pillanatban.
6/12 A kérdező kommentje:
bocs az írásom miat normál esetben ezt sosem irtam volna meg csak igy pár pohár után karásonykor kijött belőllem
2014. dec. 25. 01:39
7/12 anonim válasza:
Hagyd az 5-öst egy bunkó, ne foglalkozz ilyen jellegtelen emberekkel ;) amugy azért mondják, mert nem akarnak megbántani, hiszen barátok... A gyógyszert én is kipróbálnám a helyedben.
9/12 anonim válasza:
Most igazából nem vágom: lány vagy vagy fiú? Ha fiú, akkor hiába fogysz le, a magasságod miatt majd úgy sem kellesz egy lánynak sem. Amúgy meg, én is 170 vagyok (innen tudom, hogy az ilyen magasság teljesen ellehetetleníti, hogy valaha is barátnője legyen az embernek), de 105 kg voltam. Nagyon sokáig voltam kövér. Most 72 vagyok, ami már normál-tartomány. Még van egy kis pocakom, de tényleg kicsi. De szeretnék még tovább fogyni, még legalább 20 kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!