Ha valaki kapcsolatban van, akkor facebookon, miért tünteti fel magát egyedülállóként?
Figyelt kérdés
oké, nem kell felvállalni, hogy a Mariskával, vagy a Pityuval jár az ember fia/lánya. de azt lehetne jelezni, hogy kapcsolatban van valaki, mert akik érdeklődnek az illető iránt, nagyon sok rossz helyzettől meg lehet őket kímélni, illetve saját magát is megkímélné az ember. akkor miért kell hazudni egy másik kapcsolati státuszt?2015. febr. 23. 20:31
11/18 anonim válasza:
Mert nem a fb poshadnak, hanem élik az életüket. Attól, hogy nincs kiírva, még boldogok együtt. Attól, hogy ki van írva, pózolnak stb., még lehetnek boldogtalanok.
Nem ez határozza meg. Maximum a felszínes és buta emberek világában.
12/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok az a felszínes fajta, de én azt gondolom, hogy egy normális kapcsolatot fel kell vállalni, vagy maximum azt illik az embernek jelezni, hogy nem szabad préda.
2015. febr. 23. 21:14
13/18 Nemdetalánbiztos válasza:
Mintha olyan fontos lenne, hogy mi van kint neki facebook-on.
14/18 anonim válasza:
Mert nem érdekel a face. Én arra használom, h a meglévő ismerőseimmel tartsa a kapcsolatot, ismerkedni nem szoktam ott.
15/18 anonim válasza:
Mert eszembe sem jutott. Nekem sem volt jó ideig bejelölve, nem azért mert jobbra vártam vagy szégyellem (sőt nagyon is büszke vagyok arra, aki velem van), hanem mert nem akörül forgott az életem, hogy facebookon hogy látnak mások. Eszembe sem jutott, hogy facen át kellene állítanom :). Ismerkedni meg nem ott ismerkedek.
20/L
16/18 anonim válasza:
Szard le a faszbúkot. Van más chat/email alternatíva a kapcsolattartásra. Minél többen használnak egy oldalt, annál több a gyökér rajta. Ennyi. Ezelőtt 8-10 éve volt jó a net, nem volt így felhígulva mint manapság.
17/18 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert érdekelt, hogy valakiről feltételezhető-e, hogy egyedülálló, ha annak írja magát, nem tudom konkrétan, hogy kapcsolatban van-e. Szerintem az lenne normális, ha mindenki az igazat írná ki, de most én érzem magam ezzel a véleménnyel hülyének.
2015. febr. 24. 17:40
18/18 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. (Fuck logic!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!