Milyen dolog ez a kapcsolatban lévőktől már?
Figyelt kérdés
Voltam a minap egy nagyobb bevásárló központban és a lényeg hogy enyhén kikezdett velem egy csaj. Ha annyira nem is mondhatnám többnek, de flörtnek igen. Erre amikor komolyabbra akartam fordítani a dolgot, közölte hogy van párja, ezért "sajnos" nem lehet. Aznap mással is megtettük ugyanezt, kicsit érdekes egybeesés, de a lényeg akkor is az, hogy akinek párja van, minek kezd ki mással?(majd utasítja vissza)2015. febr. 20. 15:21
1/7 anonim válasza:
Csak kell nekik a megerősítés, hogy ők igenis jó nők.
2/7 anonim válasza:
Mert kell neki az ego injekció.
3/7 anonim válasza:
Ezzel vonzóbbnak érzi magát, növeli a flört az önbizalmát.Az emberek szeretnek mástól is pozitív megerősítást kapni, bár sok embernek ha megtudná a párja hogy másokkal flörtölget biztos lenne vita belőle.
4/7 anonim válasza:
Mert valójában nem szeretik a párjukat, csak kell valaki aki velük van és/vagy fizeti a szarjait....
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek van köze ahhoz, hogy most én jó pasi vagyok-e vagy sem?
2015. febr. 20. 15:28
7/7 anonim válasza:
Elképzelhető, vagy olyan a kisugárzásod.
Bár én ilyet sosem tettem, főleg nem párkapcsolatban, tisztelem és szeretem annyira a Párom, hogy nekem Ő bőven elég.
Aki ilyet tesz, tán kevés az önbecsülése és mástól vár megerősítést, ha nem kapja meg.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!