Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jól gondolom, hogy ez kihaszná...

Jól gondolom, hogy ez kihasználás (elsősorban férfiak válaszát várom)?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon vonzó számomra testileg, viszont nem szeretnék vele romantikus kapcsolatba bonyolódni.

Nagyon humoros, és szívesen beszélgetek vele.

Nyilván nem akarom félrevezetni, és nem tettem semmilyen célzást arra, hogy többet akarok tőle, viszont keresem, meg ő is keresi társaságom.

Párnak egyszerűen nem szeretném, nem tudnék jó barátnője lenni, az előző kapcsolatomból tanultam...megbántani nem szeretném. Ugyanakkor vonzódom hozzá, és szerintem ő is. Egyelőre nincs semmi, viszont nem tudom, hogy ez meddig mehet el.

Ha esetleg odakerül a dolog, hogy előjön a szerelem/szex téma köztünk, mi lenne a legkevésbé bántó? Mondjam meg neki, hogy szex akár lehetne is, de szerelem nélkül? Kicsit olyan (sőt olyan), mintha nem vállalnám fel párként, és csak a teste kellene. Fordított esetben ez szerintem ultra megalázó, viszont kíváncsi lennék férfiak véleményére.

Számotokra vonzó, érdekes, jó beszélgetőpartner csak szexre és/vagy barátságra lenne kapható, de párkapcsolatra nem...? Mennyire sértene ez titeket? Létezik olyan, hogy bevállalnátok, vagy megszakítanátok minden kapcsolatot vele?

(Ilyen egyébként még nem volt velem. Egyszer voltam szerelmes, de ott nem volt túl erős a testi vonzalom, itt viszont baromi erős a vonzalom, viszont egyáltalán nem vagyok szerelmes.)

2015. febr. 23. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tényleg túlbonyolítod. Jó, érzékeny pasinál nem 100%, hogy belemegy, de simán lehet nála is. A férfiak többsége örülne egy ilyen szexpartnernek!
2015. febr. 23. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

"Nem hiszem, hogy ilyen egyszerűen lerendezné magában, hogy dugópajti :D

azért annyira megvan a tisztelet egymás felé :) "

Miből következtetsz arra, attól még, hogy ezt ő is így gondolná magában (hogy dugópajti vagy), hogy emiatt nem tisztelne? Women's Logic... :) Az igazi férfiak a dugópartnereiket is rendkívüli módon tisztelik.

41F

2015. febr. 23. 18:15
 13/15 A kérdező kommentje:

hát valahogy a megfogalmazásból nem az jött le :)

köszönöm az eddigi válaszokat, remélem jól fognak alakulni a dolgok

2015. febr. 23. 18:21
 14/15 anonim válasza:

Szia,

hogy alakult végül a dolog vele?

2015. ápr. 5. 12:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos sehogy. Úgy döntöttem, hagyom hogy természetesen haladjanak a dolgok, és rendesen ismerkedjünk. Azóta volt lehetőségünk kettesben lenni (őszintén szólva ezt én intéztem el), érzek valami kellemes kémiát köztünk, de vagy nem akar semmit, vagy ő is lazára veszi a dolgot. Annyi változott, hogy én pár hónapra elhagyom az országot, így nem tudom, hogy mikor lesz ebből bármi is... eléggé sajnálom. De ráerőltetni se fogom magam.
2015. ápr. 7. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!