Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyesmi összejöhet? Van itt...

Ilyesmi összejöhet? Van itt valaki, akinek van tapasztalat ebben? 23L

Figyelt kérdés

Szóval nagyon-nagyon megkedveltem egy srácot, vonzódom hozzá, ő is hozzám, bár elég kérdőjel az egész dolog. Van kapcsolata, de hajlana felém.

A kérdésem: Ha többet adnék neki minden téren, összejöhet a dolog? Mind érzelmileg, és mind szexuálisan. Mert többször mondta, nem kertelt, hogy bizonyos téren hiányérzete van.

Nekem a szex kevés, de ha mindent beleadnék, elképzelhető, hogy vált?

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2015. febr. 22. 20:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*tapasztalata
2015. febr. 22. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:

Ezt ma már kérdezted egyszer.

Azzal a kérdéssel mi lett?

2015. febr. 22. 20:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Segaz adj bele tobbet es hozzad is koltozik. Csak majd mikor teged un meg ne csodalkozz ha egy masik csaj ugyanigy nyulja le, es akkor ne kezdj el sirn, hanem tapsolj majd hogy de jo vegre megadja valaki neki amit kell
2015. febr. 22. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kéne olyan fiú, aki értem dobott valakit. Mert seperc alatt lecserélhet engem is. Egy hónap, fél év, rám is rámun, aztán nézegethetek. Ha téged nem zavar az, hogy bármikor megcsalhat, vagy lecserélhet, vagy benned nincs megfelelési kényszer, hogy akármikor jobb lehet nálad is valaki, akkor hajrá.
2015. febr. 22. 20:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha ő a tiéd akkor ragadd meg, de ha olyat szakítasz szét ami fontosabb volt neki mint te akkor nem fogtok jól kijönni.
2015. febr. 22. 20:57
 6/12 anonim ***** válasza:

sok dolog függvénye ez.

de a leg nyilvánvalóbbak-

a jelenlegi nőjével együtt él,vagy külön laknak?

utóbbi esetben lehet esélyed komolyabban is.

keresel-e annyit,mint a jelenlegi nője,vagyis nem kell kitartania téged?

2015. febr. 22. 20:57
 7/12 anonim válasza:
Mi van a barátnőjével? Ha ismered azt a lányt, vagy esetleg legjobb barátnőd, talán először vele kellene beszélned... és képzeld el, ha összejöttök a sráccal, őt meg dobja érted, vajon mit élhet át a lány? De a legjobb ötlet, hogy férkőzz a lány bizalmába, és beszéld meg vele a dolgokat. És végül sztem: már bocs, de kapcsolatban ki kavar mással? Milyen lehet az a pasi? :P Bocsi, de az előítélet, az előítélet... Tudod, mit? Kérd meg a hapsit, h dobja a csajt, és akkor csak egy szív törik darabokra... a bűntudat azonban egy életre ott marad veled... Vagy békén hagyod a pasit a csajával... Te döntessz.
2015. febr. 22. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
20:55-ös vagyok, egyébként voltam ebben a helyzetben. Majdnem összejöttem a sráccal, mikor bevallotta, hogy dobta értem a barátnőjét, és miközben randizgattunk, még vele volt. Akkor meg mondtam neki, hogy rendes tőle, hogy legalább most őszinte volt, és megadta a lehetőséget, hogy döntsek.
2015. febr. 22. 21:06
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem költözünk össze. Egyelőre csak elméletben beszélek erről.

Azért azt kijelenteni, hogy egy ilyen férfi mindig megcsalja majd a párját, túlzás.

Nem tudom, ki/mi mennyire fontos számára. De ezt leülnénk és megbeszélnénk.

Nem laknak együtt. Nem olyan a környezetünk, ahol ez megengedett. A családjaink nemesek... De ez mellékes. Az anyagi dolgok nem játszanak.

Ismerem látásból. Nem fogok vele összebarátkozni. Ha tettem volna érte, talán már együtt lennénk. Vagyis nemcsak talán, mert nyitott felém...

2015. febr. 22. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:
nemesek?:))
2015. febr. 22. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!